Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

3 secrete pentru bilete de avion ieftine

In ziua de astazi este foarte usor sa calatoresti oriunde. Distantele nu mai par atat de mari pe cat erau in urma cu 10 sau 15 ani. Asa se face ca, daca tii cont de cateva lucruri, poti vizita locuri din afara tarii cu aceiasi bani pe care i-ai cheltui pe o cina in oras.

Cum este posibil? Iti vom explica aici.

In primul rand trebuie sa stii ca folosirea unui motor de cautare (cum este www.momondo.ro, de exemplu) este de multe ori mai eficienta decat folosirea unei agentii de turism sau chiar a unei companii aeriene. Acest lucru se intampla pentru ca momondo cauta prin ofertele a peste 1000 de agentii de turism sau companii aeriene si gaseste inclusiv ofertele obtinute in urma unor discounturi de care beneficiaza unele agentii, serviciul fiind unul gratuit.. Adica e un fel de prieten care stie unde sa te trimita cand ai nevoie.

Dar chiar si asa, daca mai tii cont de cateva lucruri, poti optimiza si mai mult planificarea calatoriilor tale:
1. Daca stii deja cand si unde vrei sa zbori, atunci cel mai bine este sa iti faci rezervarile cu 56 de zile inainte de ziua zborului. (cei de la momondo au si un ajutor pentru asta: http://www.momondo.ro/content/annual-flight-study/ . poti sa iti setezi o alarma care sa te anunte cand se modifica preturile pentru zborul selectat)

2. Daca ai programul cat de cat flexibil, este bine sa stii ca zborurile de marti sunt mai ieftine iar cele de sambata sunt mai scumpe.

3. Ora zborului este si ea importanta, asa ca poti alege sa zbori seara, cand este putin mai ieftin, iar nu dimineata, cand zborurile sunt mai scumpe. Unde mai pui ca nici nu te trezesti cu noaptea-n cap.

Pe acelasi site este o sectiune denumita „Inspiratie” unde poti gasi informatii utile despre calatorii sau chiar oferte foarte bune de zboruri sau vacante, pentru cazul in care nu vrei sa mergi intr-un loc precis. Daca ai nevoie sa rezervi un hotel sau sa inchiriezi o masina, tot acolo poti sa alegi dintre cele mai bune oferte, selectate dupa acelasi principiu.

Prin urmare, nu mai sta prea mult pe ganduri si planifica bine urmatoarea vacanta. Este simplu si comod, iar daca iti iei si prietenii cu tine distractia nu mai poate fi impiedicata.

1 Comment

1 Comment

  1. fane

    2017-01-27T12:00:31+02:00 at 2017-01-27T12:00:31+02:00

    Multe povesti ,realitatea este cam putin altfel !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top