Connect with us

Revistateo.ro

3 mituri despre sex care au expirat

dragoste

3 mituri despre sex care au expirat

Exista in continuare cateva mituri despre sex pe care multi le cred valabile si in ziua de azi. Ei bine, lucrurile s-au schimbat, iar realitatea vorbeste de la sine.

3 mituri despre sex care nu mai sunt valabile de multa vreme

1. BARBATII SUNT MAI PERVERSI DECAT FEMEILE

Fals. Inca se propaga ideea ca barbatii se gandesc mai mult la sex decat reprezentantele sexului frumos, ceea ce este adevarat, insa asta nu ii face cu nimic mai perversi decat femeile. Pe o scara de la 1 la 10, barbatii se gandesc la sex cam la fiecare 7 secunde, iar femeile la fiecare 14. Spre deosebire de femei, barbatii se mai gandesc mult si la activitatile sportive si la somn si nutritie (femeile isi rezerva acelasi timp de gandire gasind solutii noi pentru machiaj sau vestimentatie).

CITESTE SI: CE TREBUIE SA STII DESPRE DURERILE DIN TIMPUL ACTULUI SEXUAL

2. ATAT FEMEILE CAT SI BARBATII VOR MAI MULTI PARTENERI SEXUALI

Se zice ca doar barbatii isi doresc un harem, insa nici femeilor nu le-ar cadea rau o partida sexuala cu mai multi barbati. Intr-un studiu din 2003 la care au participat 2.000 de barbati si femei heterosexuali si activi din punct de vedere sexual s-a demonstrat ca barbatii au avut mai multe partenere sexuale decat femeile, dar ca atat femeile cat si barbatii au raspuns ipocrit la intrebarea: „Cati parteneri de sex vrei?”. Psihologii sustin ca femeile si barbatii au raspuns „unul” deoarece doresc sa creeze o imagine buna celui care pune intrebarea.

CITESTE SI: Motive pentru care este bine sa faci sex dimineata

3. FEMEILE NU ISI ALEG PARTENERII PE SPRANCEANA

Se spune ca femeile sunt ceva mai fitoase decat barbatii cand isi aleg partenerul sexual. Daca barbatii doresc doar sa-si raspaneasca samanta fara sa faca prea multe nazuri, femeile se gandesc la gene cat mai bune pentru viitorii lor copii, ceea ce nu este adevarat 100%. Acest lucru se petrece doar atunci cand femeile si barbatii au de unde alege. Atunci cand nu exista pretendenti, fiecare se multumeste cu ceea ce are.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top