Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 jocuri erotice de incercat in noptile de vara

Vara este cel mai fierbinte anotimp, din toate punctele de vedere. In aceasta perioada a anului, pasiunea se dezlantuie iar cuplurile cauta metode noi de excitare, mai ales ca trebuie sa se conformeze temperaturilor extreme de afara.

3 jocuri erotice de incercat in noptile de vara:

1. DRUMUL SARUTULUI

Ce poate fi mai frumos si mai placut decat compania persoanei iubite pe plaja, intr-o seara calda de vara? Unul dintre jocurile erotice pe care il puteti incerca este „Drumul sarutului”. Adica, incepeti sa va sarutati in diferite zone ale corpului, terminand cu cea care produce cea mai mare excitabilitate. Femeile adora la nebunie sa le fie sarutate gatul, umerii sau abdomenul iar barbatii sunt innebuniti daca ele sunt atente la coapse, brate si urechi.

CITESTE SI: 6 MODALITATI PRIN CARE POTI MANIPULA ATRACTIA SEXUALA

2. GHEATA PLACERII

Sunt multe nopti de vara cu peste 25 de grade iar asta face insuportabila aventura ta sexuala. Nu e nimic. Ia niste cuburi de gheata si joaca-te cu el pe trupul partenerului tau. Nu doar ca va veti racori pentru a va incinge din nou ci veti simti o placere despre care nu stiati ca exista pana acum.

vara - 30072015 - 3

3. MASAJ CU SAMPANIE

Daca sunteti cazati intr-o camera de hotel undeva la mare, noaptea voastra poate fi cu totul unica. Unele hoteluri ofera sampanie in meniu (uneori chiar din partea casei, mai ales daca este prima noapte din luna voastra de miere), bautura pe care o puteti folosi in scopuri… sexuale. Desfa sampania cu grija si toarna picatura cu picatura pe spatele partenerului iar apoi maseaza-l atent. In acest fel se impusca doi iepuri dintr-o lovitura: se relaxeaza muschii dupa o zi activa iar instinctele sexuale se multiplica intr-o secunda.

Sursa foto: darkroom.baltimoresun.com, jollybeachresort.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top