Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

3 intrebari esentiale pe care trebuie sa i le pui partenerului inainte de nunta

Fie ca este vorba despre o relatie de cateva luni sau de cativa ani, atunci cand vine vorba despre o casnicie, cei doi parteneri trebuie sa afle cateva lucruri esentiale despre celalalt.

Sa te casatoresti inseamna sa construiesti o viata cu partenerul iar o fundatie sanatoasa inseamna respect, onestitate si sa impartasesti valorile cu partenerul.

Bineinteles ca valorile se schimba pe parcursul relatiei, iar lucrurile se schimba radical atunci cand formeaza o familie.

Foarte multe cupluri gresesc atunci cand planuiesc nunta si nu se gandesc foarte mult mai departe, la casnicie.

Ei bine, pentru a evita divortul, cei doi parteneri trebuie sa stea fata in fata si sa isi puna cateva intrebari cu adevarat esentiale, de care depinde fericirea lor.

In primul rand, ar trebui sa iti intrebi partenerul ce il face sa se simta iubit. Ce il face pe celalalt sa se simta iubit ar putea sa fie complet diferit fata de ceea ce te face pe tine sa te simti iubit.

Trei intrebari esentiale pe care trebuie sa i le pui partenerului inainte de nunta

Multe femei fac gresealasa creada ca daca isi asteapta sotul in fiecare seara cu masa pusa asta inseamna o dovada de iubire. Insa, acesta ar putea spune ca daca il iei in brate si stati cateva minute pe canapea in timp ce il mangai pe spate ar insemna mult mai mult pentru el decat masa pusa.

A doua intrebare, care este una si mai delicata, este esentiala pentru functionarea unei relatii. Ei bine, intreaba-ti partenerul ce datorii are si in cat timp vor fi platite.

Ei bine, este important sa stii ce datorii are celalalt si nu trebuie sa fie un secret, caci de multe ori, banii sunt motivele principale care duc la divort.

A treia intrebare, la fel de delicata ca si a doua, este : „cum ne vom descurca dupa casatorie cu socrii?”. Dupa nunta, noua familie incepe sa aiba propriile traditii in ceea ce priveste sarbatorile, cresterea copiilor si luarea deciziilor in casa.

Citeste si: Specialistii au decis. Care este cea mai buna varsta la care sa te gandesti la casatorie
Multe cupluri fac greseala de a le cere sfatul parintilor si astfel desconsidera sfatul partenerului. In cele mai multe cazuri, soacrele reusesc sa strice relatiile foarte usor, atunci cand barbatul este pus intre mama lui si sotia lui si pus sa tina partea cuiva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top