Connect with us

Revistateo.ro

3 bauturi care te intineresc

Frumusete

3 bauturi care te intineresc

Cui nu i-ar placea sa para mai tanar decat este, odata ce varsta din buletin incepe sa se mareasca? Iata cateva bauturi care te intineresc. Sunt 100% naturale si bune de consumat pentru prevenirea mai multor afectiuni!

3 bauturi care te intineresc:

1. Ceaiul de usturoi si scortisoara

Conform specialistilor de la Clinical Aesthetics of Tulsa, usturoiul are in compozitie o cantitate insemnata de sulf, esential pentru producerea de colagen. In plus, acest ceai mai contine si acid lipoic si taurina, doua elemente care reconstruiesc fibrele colagenului.

Pentru preparea ceaiului ai nevoie de:

– 3 catei de usturoi;
– o lingura de miere;
– o lingurita de zeama de lamaie;
– o lingurita de scortisoara. Ceaiul ajuta la prevenirea bolilor pielii si regleaza tensiunea arteriala, pe langa faptul ca te scapa de cativa ani de pe chip.

Elixirul rusesc te intinereste cu pana la 20 de ani

Masca de fata cu usturoi te intinereste in 20 de minute!

2. Bautura cu albus de ou

Albusul de ou este bogat in lizina si prolina, doua proteine pe care le contine si colagenul. Daca vei combina albusul de ou cu pulbere de nuci si putin lapte, vei tine la distanta ridurile si acneea.

Pentru prepararea acestei licori iti trebuie:

– 350 de mililitri de lapte degresat;
– albusurile de la doua oua;
– doua cuburi de gheata;
– 2 linguri de nuca macinata. Laptele si oul ajuta la intarirea oaselor si te energizeaza, mai ales daca ai atins deja o varsta la care obosesti usor facand lucruri ce pareau simple altadata.

3. Laptele de soia

Soia contine hormoni vegetali care blocheaza dezvoltarea enzimelor responsabile cu imbatranirea tenului. Include acest produs de larg consum in dieta ta zilnica pentru combaterea celulitei, a ridurilor si a pielii crapate din jurul nasului si a buzelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top