Connect with us

Revistateo.ro

15 alimente care scad pofta de mancare

Stiri

15 alimente care scad pofta de mancare

Ce sunt CALORIILE? –  m-a întrebat o prietenă într-o zi.  Am stat, m-am gândit, dar până să găsesc eu o explicaţie cât mai apropiată de adevăr mi-a spus ea: “Caloriile sunt nişte scârbe mici care intră noaptea în dulap şi-mi micşorează hainele!” Recunosc că mi-a plăcut. Am râs cu poftă! Apoi, când m-am oprit din râs, mi-am dat seama că treaba este cât se poate de serioasă. Am stat ce am stat pe gânduri şi m-am întrebat dacă nu cumva „scârbele” astea de-mi micşorează hainele nu pot fi combătute cu ceva. Evident că răspunsul nu a întârziat să apară: alimentele care scad pofta de mâncare.

15 alimente care scad pofta de mancare

1. Legumele verzi

NU trebuie să-ţi lipsească din casă! Au o importantă valoare nutritivă, sunt săţioase, ţin de foame şi au foarte puţine calorii.

2. Merele

Sunt gustări ideale  care taie pofta de mâncare și potolesc senzaţia de foame. Mai mult, merele consumate în mod constant reglează nivelul de glucoză din sânge şi cresc nivelul de energie.

3. Grapefruit

Taie grăsimile, dar taie si pofta de mâncare. Este un fruct ce conține puțini carbohidrați si este și foarte sățios.

4.  Avocado

Este o minune!

Consumă un fruct la prânz sau seara şi foamea va dispărea pentru cel puţin câteva ore. 30% dintre femeile care şi-au făcut un obicei din a mânca acest fruct la prânz au simțit o scădere a poftei de mâncare.

5. Fasole verde și mazăre verde

Dacă le veţi include în hrana voastră, s-ar putea să aveţi o surpriză, pentru că sunt bogate în proteine, fibre, antioxidanţi, vitamine din complexul B şi fier. Vă vor ajuta să vă controlaţi apetitul.

6. Ardei iute

Accelerează metabolismul şi procesul de ardere a caloriilor. Cei care consumă alimente picante au mai puţine şanse să devină obezi.

7. Ghimbirul

La fel ca şi ardeiul iute, stimuleză digestia, metabolismul, ajută în calmarea durerilor de stomac, reduce senzaţia de foame.

Citeste in continuare AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top