Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Aceste 8 alimente „hranesc” celulele canceroase- evitati sa le mai consumati!

Așa cum există o serie de alimente care ajută la prevenirea formării celulelor canceroase, nu putem evita nici lista alimentelor pe care e preferabil să nu o avem mereu la noi când mergem la cumpărături.

15 alimente cancerigene pe care le ai în casă:

1. CARNEA PROCESATĂ
90% din carnea procesată este plină de coloranți și conservanți tocmai în ideea de a fi cât mai apetisantă și mai rezistentă în timp.

2. BĂUTURILE CARBOGAZOASE
Băuturile carbogazoase sunt pline de zahăr și coloranți, elemente care ”asigură” instalarea cancerului.

3. AȘA ZISELE PRODUSE DIETETICE. Există numeroase brânzeturi și iaurturi speciale care nu sunt neapărat dietetice, adică foarte sănătoase. Cei care consumă brânza topită trebuie să știe că aceasta este procesată la fel ca și mezelurile, având în compoziție o serie de chimicale.

4. FĂINĂ ALBĂ RAFINATĂ. Consumul produselor realizate din acest tip de făină este relaționat de specialiști cu incidența cancerului la sân.

5. ZAHĂR RAFINAT. Are același efect precum al făinii rafinate – ajută la creșterea celulelor canceroase.

6. FLORICELE DE PORUMB. Popcornul conține acid perfluooroctanoicm, prin traducere liberă, cancer curat.

7. SOMON AFUMAT. Este contaminat cu produse chimice precum pesticidele și antibioticele și duce lipsă totală de vitamina D.

8. ORGANSIME MODIFICATE GENETIC. Roșiile și ardeii din frigiderul tău au fost cumpărați sigur de la un cultivator de încredere sau sunt legune injectate?

9. FRUCTE CU PESTICIDE. Fructele care conțin cele mai multe pesticide sunt exact cele mai consumate: merele, strugurii și bananele.

10. PASTĂ DE ROȘII LA CONSERVĂ. Pasta de roșii este și ea procesată: poate conține produse chimicale care acționează asemenea estrogenului, întrerupând activitatea hormonală normală a corpului.

11. CARTOFI PRĂJIȚI. Mai ales dacă îi faci cu ulei refolosit, ți-ai asigurat cel puțin trei boli: riști să faci cancer, crește tensiunea arterială plus depresia (alimentele tip fast food sunt asociate cu persoanele depresive).

12. CHIPS-URI. Aduc o serie de prejudicii celulelor noastre din cauza cantității industriale de sare pe care o conțin.

13. GOGOȘI. Sunt foarte gustoși mai ales dacă sunt și pufoși însă zahărul și uleiul nu fac casă bună cu celulele tale.

14. BACON. Cancerul stomacal este asociat de oamenii de știință cu consunul de bacon afumat și asta deoarece grăsimile pe care le conține acest aliment pot fi fatale pentru celule.

15. PRĂJELILE. Chiar și dacă pui o legumă pe aragaz, tot există un risc de a te îmbolnăvi. De fapt, specialiștii spun că orice mâncare arsă vine cu un potențial risc de a face cancer.

Sursa foto: comendocomosolhos.com

CITEȘTE ȘI: LISTA SĂNĂTĂȚII: CELE 34 DE ALIMENTE ANTI-CANCER

Un cunoscut medic de familie face ravagii în revistele de specialitate din străinătate. Odile Fernandez se laudă că a scăpat de cancerul ovarian consumând anumite alimente, pe care le-a făcut publice.

„Când am aflat de boala mea, m-am gândit la pacienții mei din fiecare zi. Având în vedere că le prescriam tratamente medicamentoase pentru diabet, boli cardiovasculare sau hipertensiune la care adăugam și un regim alimentar adecvat, m-am gândit: dacă aș recomanda ce alimente să consume și pentru problemele oncologice? Pentru că nu aveam pe ce să mă bazez, mi-am făcut propria mea listă de alimente, pe care le-am descoperit și ale căror proprietăți le-am văzut puse în practică”, spune Fernandez, notează revista QUO.

Medicul de familie spaniol susține că în clipa de față există o groază de studii științifice care relaționează cancerul cu stilul de viață, o importanță deosebită căpătând-o alimentația. Printre cele mai recomandate alimente împotriva cancerului se numără cruciferele broccoli și varza de Bruxelles. Iată mai jos lista celor 34 de alimente anti-cancer:

  • LISTA SĂNĂTĂȚII:
  • 1. Broccoli
  • 2. Ceapă
  • 3. Usturoi
  • 4. Fructe de pădure
  • 5. Mere
  • 6. Pepene verde
  • 7. Conopidă
  • 8. Roșii
  • 9. Piper
  • 10. Untul chia
  • 11. Susan
  • 12. Linte
  • 13. Nuci
  • 14. Struguri
  • 15. Arahide
  • 16. Curcuma
  • 17. Curry
  • 18. Ghimbir
  • 19. Orez
  • 20. Quinoa
  • 21. Avena
  • 22. Mazăre
  • 23. Iaurt natural
  • 24. Ceai verde
  • 25. Kefir
  • 26. Ulei de măsline extra virgin
  • 27. Năut
  • 28. Fasole
  • 29. Suc de rodii
  • 30. Dovleac
  • 31. Varză
  • 32. Cardamom
  • 33. Morcovi
  • 34. Avocado

Lista de mai sus nu înlocuiește sub nicio formă vizita la medicul specialist. Lista este prezentată de medicul spaniol mai sus menționat, care susține că aceste alimente pot preveni orice tip de cancer sau ajută la o ameliorare a bolii. Deși medicul susține că s-a vindecat consumând aceste alimente, nu există vreun studiu științific care să demonstreze teoria exprimată mai sus. Articolul este scris doar cu scopul de informare.

Sursa foto: quo.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top