Connect with us

Revistateo.ro

10 motive sa bei suc de struguri

Stiri

10 motive sa bei suc de struguri

Publicatia healthy.com prezinta cele mai importante beneficii ale consumului de suc de struguri.

Sucul de struguri nu este doar delicios, acesta ajuta pentru o serie de afectiuni. Iata 10 proprietati fabuloase ale strugurilor:

1. Sucul de struguri contine flavonoizi – substante responsabile cu cresterea colesterolului bun pentru organism. Colesterolul bun este recunoscut pentru ca mentine sanatatea inimii.

CITESTE SIMASTI DE FATA CU STRUGURI FACUTE LA TINE ACASA

2. Strugurii negri contin resveratrol – un element chimic care previne formarea tumorilor canceroase. Resveratrolul este un antioxidant atat de puternic incat are o putere de 50 de ori mai mare decat vitamina C sau E in lupta cu bolile.

3. De asemenea, un alt motiv pentru care sa consumi struguri (in forma de suc sau fara) este scaderea tensiunii arteriale.

4. Inlocuieste cafeaua de dimineata si tigara cu un pahar rece de suc de struguri. Vei scapa de migrene si oboseala cat ai clipi, mai ales daca ai avut un somn dificil.

5. Sucul de struguri functioneaza ca un medicament in organismul uman. Acesta curata organismul de toxine si purifica sangele.

6. Daca ai probleme cu digestia, sucul de struguri te poate ajuta. Este cunoscut pentru utilizarea acestuia in problemele de constipatie.

CITESTE SICATALOGUL DETOXIFIERII

7. Avand in vedere ca este un bun purificator al sangelui, medicii recomanda consumul frecvent de struguri pentru tratarea astmului.

8. Antioxidantii din struguri previn problemele batranetii precum pierderile de memorie episodice sau chiar boala Alzheimer.

9. Nu in penultimul rand, strugurii intaresc sistemul imunitar si dau pofta de mancare celor anemici, lipsiti de vlaga.

10. Sucul de struguri poate fi folosit in dietele de slabire, avand un rol laxativ important.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top