Connect with us

Revistateo.ro

10 minute de mers pe jos zilnic iti pot prelungi viata

Stiri

10 minute de mers pe jos zilnic iti pot prelungi viata

Doar 10 minute de mers pe jos zilnic iti pot prelungi viata! Iti vine sa crezi? Mersul pe jos este extrem de benefic pentru sanatate si poate aduce schimbari reale in viata ta de zi cu zi. Formeaza-ti un astfel de obicei si vei vedea in ce mod se va transforma corpul tau dupa cateva luni! Iata care sunt 3 dintre cele mai mari beneficii de care vei avea parte daca alegi sa te bucuri de 10 minute de mers pe jos!

1. Vei trai mai mult! Da, este adevarat desi pare a fi greu de crezut! Cel putin asa sustin specialistii care au publicat acest studiu in Clinical Journal of the American Society of Nephrology. Se pare ca este suficient sa mergi pe jos 2 minute pe ora pentru a reduce cu 33% riscul de a muri tanar. Uimitor, nu-i asa? Daca iti formezi obiceiul de a face miscare cate 2 minute in fiecare ora cu siguranta te vei simti mult mai bine si vei ameliora durerile articulare!

CITESTE SI: CURATAREA COLONULUI ESTE CHEIA SPRE O SLABIRE RAPIDA

CITESTE SI: CU ACEST INGREDIENT POTI SLABI PANA LA 10 KG PE LUNA

2. Arzi in plus 1000 de calorii pe saptamana. Asta este o veste minunata pentru persoanele care vor sa piarda in greutate. Acest efort minim te ajuta sa arzi extra calorii conform unui studiu efectuat recent de cercetatorii de la Universitatea din Utah. Conform acestora este ideal sa mergi pe jos cel putin 5 minute pe zi pentru a te bucura de acest beneficiu.

3. Reduci riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare. Chiar si 10 mintue de mers pe jos vor pune circulatia in miscare si te vor energiza. Fluxul de sange din picioare va creste simtitor si astfel, in timp, organismul tau va fi protejat de bolile cardiovasculare.

Daca esti o persoana sedentara ai putea incepe cu aceasta mica schimbare in viata ta. Te vei simti mult mai bine si iti vei proteja corpul de boli si kilograme in plus!

sursa foto: shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top