Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

10 lucruri pe care sufletul acestei zodii nu le suporta

10 lucruri pe care sufletul acestei zodii nu le suporta. Acest nativ are cateva principii bine inradacinate, cateva bariere peste care nimeni nu poate trece.

10 lucruri pe care sufletul acestei zodii nu le suporta:

1. ACTELE FALSE DE BUNATATE

Nu accepta sub nicio forma falsa modestie si falsa bunatate. Vrea sinceritate si nu suporta sub nicio forma sa o duci de nas atunci cand ai interese ascunse.

2. SA FIE SUBESTIMATA

Acest nativ are capacitatea de a muta muntii din loc. Uneori poate parea superficial, insa niciodata nu trebuie sa ii subestimezi inteligenta.

3. NU VREA COMPASIUNE GRATUITA

Desi este o persoana empatica, vrea sa ii oferi solutii concrete, sa o motivezi atunci cand trece printr-un moment dificil. Nu vrea compasiune gratuita sau sa ii plangi de mila.

CITESTE SI: Zodia care este DEPENDENTA DE IUBIRE

CITESTE SI: Ea e zodia care imparte lumea in doua!

4. NU ACCEPTA MINCIUNA

Sufletul acestei zodii uraste din toata inima minciuna. Prefera un adevar crud si spus in fata decat un pachet de minciuni care nu duc nicaieri.

5. NU VREA NEGATIVISM

Persoana nascuta in zodia guvernata de Mercur nu isi doreste oameni pesimisti, negativisti in jurul sau. Nu ii plac experientele negative pentru ca o deprima.

6. NU VREA SA FIE NICIODATA CRITICAT

Nativul guvernat de planeta intelepciunii nu doreste sub nicio forma sa fie criticat deoarece este, la randul lui, cel mai pisalog om din cate ai sa cunosti.

7. NU VREA SA II SPUI CA PIERDE PREA MULT TIMP ANALIZAND

Da. El analizeaza foarte mult evenimentele din jur si abia apoi ia o decizie. Este extrem de sigur pe ceea ce face pentru ca ‘pierde’ foarte mult timp pe documentare.

8. NU VREA NICI SA FIE LAUDAT

Poate pare ciudat, dar nici laudele nu ii plac. Este foarte sceptic si nu ii crede pe oamenii care vin cu laude crezand ca au ceva de ascuns, au o intentie necunoscuta.

9. NU VREA SA II SPUI CA VA ESUA

Este genul de om care reuseste sa bifeze succese pe ultima suta de metri. Daca tot traseul sau pare unul anevoios si nu pare a se zari luminita de la capatul tunelului, fii sigur ca finalul va fi unul glorios in ciuda asperitatilor.

10. NU ISI DORESTE SA II EXPUI PROBLEMELE DE LA CAP LA COADA

Nativul Fecioara se pricepe foarte bine la acest lucru. Nu are nevoie de cineva care vine si ii arata a miliarda oara schita problemei.

Sursa foto: deviantart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top