Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile cu lipici la bani. Ele sunt zodiile care au tot timpul noroc la bani.. Sunt mereu avantajate și au parte de baftă uriașă toată viața.

Astrofun

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: Zodiile cu lipici la bani

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au precizat care sunt zodiile cu lipici la bani, la Antena 3.

Taur. Chiar dacă nu este cunoscut pentru norocul chior atunci când vine vorba de bani, Taurul nu prea are motive să se plângă din cauza finanţelor. Pentru că iubeşte confortul, acest nativ va munci din greu la începutul vieţii, pentru ca mai apoi să stea liniştit şi să culeagă roadele muncii sale. Pe lângă bani, Taurul va câştiga şi respectul celor din jur, care-l vor aprecia pentru stilul de viaţă cumpătat.

CITEŞTE ŞI: Top 5 zodii cu ghinion la bani

Gemeni. Ambiţioşi de fel, aceşti nativi nu se bucură şi de o personalitate care să-i facă chibzuiţi atunci când vine vorba de bani. Norocul lor este că vor câştiga mult în viaţă, inclusiv bani, astfel că vor avea suficiente resurse pentru a trăi aşa cum vor. Carisma lor îi va ajuta să nu moară niciodată de foame, mereu ivindu-se ocazii de a face rost de bani.

Scorpion. Acest nativ are un noroc la bani „forţat”. Spunem asta pentru că Scorpionul ar fi cel mai ghinionist dacă nu ar ţine cont de o serie de elemente ajutătoare. Poartă mereu la el o iconiţă cu chipul sfântului al cărui nume îl poartă, încheie afaceri doar în zilele lui norocoase şi poartă la el pietrele zodiei. Cu atâtea talismane, acest nativ se simte atât de norocos încât provoacă bunăstarea să-i calce pragul.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla cum poti sa atragi norocul de partea ta

Leu. Frumos şi mândru, Leul va iubi întotdeauna luxul şi vor face din asta o pasiunea, care se poate transforma ulterior în afacere. Tocmai din acest motiv, nativul zodiei Leu se poate îmbogăţi peste noapte, fiind unul dintre norocoşii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre, căci preferă să arunce cu ei pe măsură ce aceştia le intră în conturi.

Fecioară. Norocoşii zodiacului sunt cu siguranţă nativii născuţi sub acest semn. Fecioarele sunt înzestrate cu acele calităţi de milionar, printre care tenacitate, perseverenţă şi dorinţa de a obţine rezultate excelente. Fecioara reuşeşte să facă o avere din simplul fapt că nu se gândeşte la bani, ci la dorinţa de a face totul perfect. Nici nu este de mirare că cele mai prospere afaceri au fost clădite de Fecioare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top