Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care vor ajunge direct în Rai

Astro-FUN

Zodiile care vor ajunge direct în Rai

4 dintre zodii sunt recunoscute pentru aplecarea lor către spiritualitate. Se spune că anumiți nativi au protecție divină toată viața și le place să își trăiască viața după bunele moravuri.

Zodiile care vor ajunge direct în Rai

SĂGETĂTOR – Nativul Săgetător este extrem de milos. Chiar dacă oamenii îi fac rău, acesta nu va conteni să le întoarcă și celălalt obraz. Săgetătorul este unul din mesagerii lui Dumnezeu pe pământ. E atras de spiritualitate, este extrem de religios, de implicat în acțiunile umanitare.

BALANȚĂ – Dumnezeu a înzestrat Balanța cu o blândețe deosebită, cu diplomație și cu eleganță. Are menirea de a fi un mediator între ceilalți, de a promova armonia și pacea și de a aduce echilibrul în această lume.

Are capul pe umeri și o minte sănătoasă pe care o poate folosi pentru a rezolva cu ușurință problemele apărute. Cunoaște puterea cuvântului și știe exact ce trebuie să spună, indiferent de context. Are puterea de a fi un adevărat soldat al dreptății și trebuie să o folosească.

FECIOARĂ – Nativul Fecioară este justițiar. Nu suportă nedreptățile și încearcă să facă pace folosindu-și virtuțile. Poate să spună lucruri dureroase cu o blândețe nemaîntâlnită, cu zâmbetul pe buze. Știe să se facă plăcut și nu îi trădează pe cei din jur.

TAUR – Nativul Taur face ce face și cade mereu în picioare. Este extrem de sufletist, cu toate că nu arată asta. Atunci când iubește se dăruiește în totalitate. Este extrem de generos cu cei din jur și face față problemelor cu bunătate. Are carismă și este extrem de atent să nu îi supere pe ceilalți.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care sacrifica totul pentru tine

Multi spun ca in ziua de azi e greu sa gasesti un prieten de nadejde, o persoana care sa iti asculte problemele si sa sara din pat pentru tine chiar si in toiul noptii. Din punct de vedere astrologic, exista 5 semne zodiacale in care iti poti pune increderea oricand: ele vor sacrifica totul pentru tine.

Zodiile care sacrifica totul pentru tine

FECIOARA – In ciuda opiniilor sale critice si a vehementei cu care se exprima de cele mai multe ori, nativul Fecioara ii ajuta oricand pe cei aflati in suferinta. Semnul de pamant are capacitatea de a intelege lucrurile in profunzime, de a gasi cele mai bune si mai putin dureroase solutii la o serie de probleme.

RAC – Nativul Rac, in special barbatul nascut in aceasta zodie, da totul si ceva in plus in dragoste. Langa un barbat nascut in aceasta zodie femeile se simt protejate, iubite, intelese. Sensibilitatea crescuta a acestui nativ si intelepciunea cu care priveste problemele spinoase de zi cu zi il fac un consilier psihologic de mare ajutor.

GEMENI – In dragoste si razboi totul e permis, inclusiv cel mai neasteptat sacrificiu. Nu exista persoana mai dedicata relatiei decat cea nascuta in zodia Gemeni. Chiar daca nu ii place sa isi arate sentimentele, actiunile sale vorbesc de la sine. Nu suporta sa ii vada pe cei din jur in suferinta, insa daca este tradat sau umilit se va razbuna.

BALANTA – Sa ai un prieten Balanta e ca si cum ai castiga la loto. Acest nativ prefera sa sufere in locul celor dragi. Stie sa dea cele mai bune sfaturi, stie sa preia asupra sa necazurile persoanelor la care tine.

PESTI – Persoana nascuta in zodia Pesti este extrem de sensibila. O misca dramele celor din jur si face tot posibilul sa le aline suferintele. Acest nativ da totul in dragoste si nu cere nimic in schimb. Asta pentru ca e unul dintre putinii nativi care inca mai crede in dragostea adevarata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top