Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Zodiile care sunt exemplul că APARENȚELE ÎNȘALĂ. Cum sunt de fapt acești nativi

Deseori auzim expresia „Aparențele înșală”, care se referă la faptul că oamenii sunt altfel decât lasă impresia la prima vedere. Iată cele patru zodii care sunt total diferite față de prima secundă în care le cunoști.

Zodiile care sunt exemplul că aparențele înșală:
1. BERBEC.
Acest nativ pare intransigent și mereu pus pe datul replicii, însă în interior este foarte sensibil și plin de pozitivitate. Forma în care se exprimă îl face de multe ori insuportabil. Berbecul este în interiorul său un copil poate prea zburdalnic pentru răbdarea celorlalți și poate prea răzgâiat pentru mulți. Dar este doar o aparență: Berbecul poate fi mult mai profund de atât.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE TE PĂRĂSESC LA GREU

2. FECIOARĂ. Fecioara are tendința de a-i face pe cei din jur să ridice din sprânceană la prima întâlnire. În aparență, fecioarele sunt încrezute, autosuficiente și extrem de enervante însă dacă ai răbdarea să le cunoști mai bine vei descoperi ființe pline de iubire, umor și cu o particularitate tot mai rară printre oameni: nu ar face rău pentru nimic în lume.

ZODIILE CARE SUNT EXEMPLUL CĂ APARENȚELE ÎNȘALĂ – 3. GEMENI. Deși pare extrem de aiurit și dezorganizat (mai ales în ceea ce privește munca), nativul născut în zodia Gemeni este destul de bine centrat pe ceea ce face. Are un suflet mare cu toate că poate fi enervant la prima vedere, dând impresia că îți vorbește de sus.

4. SĂGETĂTOR. Oamenii se înșală adesea în privința Săgetătorului, catalogându-l drept insensibil, mult prea orgolios și cu prea multe pretenții. Niciodată nu îi poți face pe plac Săgetătorului, dar nu pentru că ar fi un om rău la suflet, ci dimpotrivă. În aparență par răi și extrem de bârfitori dar în spatele acestei prime impresii se ascunde multă bunătate și dedicare, lucruri care nu se văd mereu cu ochiul liber.

blocs.mesvilaweb.cat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top