Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care știu să mintă cel mai bine. Cu cine trebuie să ai grijă ca să nu te frigi

Doi nativi sunt experți în arta disimulării și fac asta pentru a ieși din încurcături de cele mai multe ori.

Este vorba despre o zodie de pământ și una de aer. Acești nativi îi pot juca pe ceilalți pe degete și știu să facă față unor situații complicate.

Prima dintre cele două zodii este Capricornul. Capricornul are abilitatea de a se mula după cei din jur pentru a obține informații care îl vizează direct.

Se spune că nu există semn zodiacal care să știe să fure meserie precum o face Capricornul. Acest nativ are tot timpul un as în mânecă și știe întotdeauna să comunice cu oamenii din jur astfel încât să nu lase loc de interpretări.

Știe să mintă dacă situația o cere, știe cum să iasă din bucluc și, mai important decât orice, știe cum să îi convingă pe ceilalți de adevărul lor.

Capricornul își urmărește întotdeauna interesul și poate fi de multe ori machiavelic, mai ales dacă i se fac lucruri urâte.

Celălalt semn zodiacal care știe să mintă și o face întotdeauna ca să îi protejeze pe cei dragi este Balanța.

Balanțele au darul comunicării și pot întoarce o situație în favoarea lor doar din cuvinte. Alături de Scorpioni, Balanțele pot pune în aplicare strategii complicate, strategii la care unii nu s-ar gândi niciodată.

CITESTE SI: Zodia care cunoaste fericirea abia la batranete

Zodia care sărută cel mai bine

Balanțele preferă să spună adevărul în față, însă sunt foarte multe situații în care nu au de ales și preferă să mintă pentru a evita o situație tensionată.

Acești nativi pot fi răzbunători, însă ei se supără foarte greu. E mare lucru să ajungi să enervezi o Balanță. Nu se aprinde și nu face scandal, ci te pune la colț cu o simplă privire sau cu două fraze aruncate în vânt atunci când trebuie.

Așadar, Balanța și Capricornul pot minți cu ușurință, însă fiecare o face din motive diferite.

Pe același subiect: Zodii de femei pe care le preferă bărbații

Sunt câteva zodii de femei pe care bărbații le preferă. Află care sunt ele și care sunt motivele pentru care se întâmplă lucrul acesta.

Gemeni. Femeile Gemeni îi cuceresc pe bărbați. Ei apreciază ambiția lor, faptul că știu ce vor și fac tot posibilul pentru a obține ceea ce își doresc. De asemenea, femeile născute sub acest semn zodiacal au o anumită doză de egoism.

Astfel, ele nu le permit altora să ia ceea ce le aparține. Ele știu cum să se poarte cu bărbații, motiv pentru care nu le este greu să îi cucerească.

Fecioară. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt feminine și senzuale. Iar lucrul acesta nu poate să îi lase indiferenți pe bărbați. În plus, au o frumusețe și o inteligență pe care persoanele de sex opus le remarcă și le admiră.

Deși pot să pară greu de abordat și uneori chiar arogante, bărbații nu au cum să nu se lase fermecați de aceste femei.

Pești. Misterul acestor femei este pe placul bărbaților. Sunt femei frumoase, după care persoanele de sex opus întorc imediat privirile. Ele știu lucrul acesta și le face plăcere să fie în centrul atenției. Le place să îi surprindă.

Rac. Femeile Rac se remarcă prin naturalețe și prin sensibilitate. Bărbații nici nu realizează când sunt cuceriți de aceste femei. Pentru că sunt persoane optimiste, iar lucrul acesta se vede, femeile Rac îi cuceresc imediat pe domni.

Scorpion. Senzualitatea femeii Scorpion îi atrage pe bărbați. De asemenea, femeia născută sub acest semn zodiacal intră într-un joc al seducției care îi place foarte mult.

În plus, îi place să flirteze, iar asta nu poate decât să îi atragă pe bărbați. Femeia Scorpion este o prezență care se face ușor remarcată și nu poate fi uitată prea curând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top