Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Zodiile care își găsesc iubirea pe Facebook de Ziua Îndrăgostiților

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și multe zodii speră că de data aceasta, anul acesta, Cupidon le va săgeta și pe ele. Unii dintre nativi își vor găsi iubirea cu un singur click… chiar pe Facebook!

Zodiile care își găsesc dragostea pe… Facebook, Instagram sau Tinder

GEMENI: Nativii zodiei Gemeni au toate șansele ca de la un simplu flirt pe rețelele de socializare să ajungă la ceva mai mult, iar acel ”mai mult” se poate concretiza într-o întâlnire față în față chiar de Ziua Îndrăgostiților.

BALANȚĂ: Balanțele au nevoie de afecțiune, au nevoie de acel om care să le arate că le înțeleg perfect.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 12 – 18 februarie 2018. 4 zodii, în vizorul ”tribunalului popular”

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – INTEGRAL

URANIA: De astăzi aceste zodii trebuie să aibă grijă. 3 fenomene astrale în același timp de astăzi de la 19:00

S-ar putea să îl găsească chiar pe o rețea de socializare, motiv pentru care trebuie să fie foarte atente, dar și foarte precaute. Pe Facebook există și mulți impostori care vor doar să vâneze, dacă înțelegeți la ce ne referim.

SCORPION: Scorpionul este adeptul flirtului online, însă de data aceasta va merge mai departe. Are un magnetism aparte și atrage like-urile și inimioarele într-un mare stil.

CAPRICORN: Și Capricornul are parte de surprize frumoase de Ziua Îndrăgostiților. O să ia contactul cu persoane față de care vor începe să simtă niște chestii, niște lucruri frumoase, acei fluturași în stomac combinați cu o curiozitate tipică persoanei îndrăgostite.

Capricornul are talent de seducător. Este persuasiv, decis să facă pasul cel mare mai tot timpul, însă problema lui în relații este că nu lasă niciodată de la el, chiar și în chestiile minore.

Cele mai multe discuții aprinse apar din cauza încăpățânării Capricornului în relație. E un personaj destul de greu de înțeles, deci trebuie avută multă răbdare cu el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top