Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care ascund cele mai multe secrete

Oricât de mult crezi că îi cunoști pe acești nativi, vei avea o viață întreagă să îți dai seama că ascund multe lucruri extrem de abil. Iată care sunt zodiile care ascund cele mai multe secrete:

Fiind o fire duală, nativul zodiei Gemeni reușește să îi cucerească pe toți din jurul său cu felul său de a fi. Însă, mai presus de orice, acești nativi pun accentul pe imagine, așa că ascund o mulțime de lucruri pentru a lăsa impresia că au o viață perfectă și fără griji. Nu vei ști niciodată ceea ce ascund ori ceea ce gândesc și sunt extrem de abili ca să își ascundă urmele atunci când situația o cere.

Despre nativii zodiei Gemeni se spune că sunt extrem de secretoși, însă trebuie să știi că le poți spune secrete pe care nu le vor duce mai departe niciodată. Chiar dacă rând cu gura până la urechi și sunt mai mereu sufletul petrecerilor, nu vei ști niciodată când sunt extrem de triști și de abătuți și doar persoanele extrem de apropiate le vor cunoaște adevăratele trăiri.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie! Anul 2019 îi prinde cu buzunarele pline

Nici când vine vorba despre nativii zodiei Scorpion nu poți cunoaște foarte multe. Aceștia reușesc să își țină viața secretă, precum niște agenți secreți. Sunt mereu învăluiți de mister, chiar și atunci când fac lucruri banale.

Reușesc să le atragă atenția celorlalți, chiar dacă nu le vor spune nimic concret. Când vine vorba despre viața privată, își ascund atât de bine sentimentele, încât nimeni nu va ști ce se întâmplă cu ei în afara biroului.

Nativii zodiei Scorpion sunt cei mai secretoși dintre toate semnele de apă (Raci, Scorpioni și Pești) și reușesc cu iscusință să ascundă când sunt nemulțumiți, plictisiți ori nerovoși.

Doar cu persoanele extrem de apropiate discută despre planurile lor de viitor și despre persoanele care le atrag atenția. În rest, ceilalți trebuie să încearcă să îi citească, deși vor da greș, de cele mai multe ori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top