Connect with us

Revistateo.ro

Zodia pe care nu vrei s-o cunosti

Astro-FUN

Zodia pe care nu vrei s-o cunosti

Zodia pe care nu vrei sa o cunosti este de fapt acea zodie pe care nu ai sa reusesti sa o intelegi niciodata. Te pot soca multe lucruri odata ce le afli, motiv pentru care apar dezamagirile si durerile sufletesti. Afla cele mai importante caracteristici ale acestei zodii:

1. Nu vrei s-o cunosti pentru ca vei realiza ca este un om ca oricare altul si toata aura sa misterioasa este gandita doar pentru imagine, e doar marketing.

2. Nu vrei s-o cunosti pentru ca s-ar putea sa te indragostesti de ea. In simplitatea sa caracteristica, aceasta zodie are un sarm aparte si te poate face sa suferi pentru ca nu tot timpul are chef sa bage in seama lumea. Iti arata cu greu adevaratele sentimente pe care le nutreste pentru tine, fapt pentru care s-ar putea sa traiesti o adevarata dezamagire.

3. Nu vrei s-o cunosti deoarece nu esti niciodata suficient de pregatit pentru complexitatea felului in care gandeste. Poate sti totul despre tine dintr-o singura privire si asta te poate debusola. Este o zodie care poate castiga oricand o diploma in psihologie. Intuitia ei si felul in care poate sa vada in sufletul omului sunt unice.

Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade in 2016

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

4. Nu vrei s-o cunosti pentru ca te poate sufoca cu iubirea. Aceasta zodie iubeste patimas, iar atunci cand se indragosteste de cineva da totul pentru acea persoana.

5. Si, in final, nu vrei s-o cunosti pentru ca oricate eforturi ai face sa ii intelegi gandirea si reactiile vei realiza ca mereu ai ceva de descoperit.

Este vorba despre zodia Scorpion. Nativul Scorpion este cel mai bun strateg, se joaca cu misterul si ii atrage pe cei din jur ca un magnet. Odata ajunsi in prezenta acestuia, oamenii se simt in pericol ori entuziasmati, insa nu inteleg nimic din felul de a fi al Scorpionului. Ramane, fara doar si poate, una din cele mai spectaculoase zodii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top