Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt zodiile care pierd bani în 2018.

Stiri

Zodia care va castiga cei mai multi bani in 2016

Anul 2016 va fi un an excelent pentru ea. Zodia care va castiga cei mai multi bani nu se asteapta la beneficiile de care se va bucura incepand chiar cu luna ianuarie.

2015 a fost pentru acest semn zodiacal unul plin de suisuri si coborasuri din punct de vedere financiar. Multe investitii au fost prost facute, insa, cu chiu cu vai, a scos basmaua curata in cele din urma. Episoadele negre din vara lui 2015 nu se vor mai repeta in anul 2016.

Astrele sunt de partea acestui nativ pe tot parcursul anului. Singura perioada in care va fi nevoit sa stranga putin cureaua va fi cuprinsa intre mai si iulie, insa castigurile nu vor fi reduse sub nicio forma la nivelul verii trecute.

Acest semn zodiacal este incurajat sa investeasca in noi proiecte sau sa le regandeasca pe cele demarate. Va beneficia de sprijinul familiei si al asociatilor ori prietenilor interesati sa aiba un profit in urma colaborarii cu acesta.

Avand in vedere ca va castiga multi bani, produsi prin propria sudoare, multi oameni vor deveni brusc prietenii sai si tocmai de asta va trebui sa fie foarte atent cand vine vorba de favoruri.

CITESTE SI: Horoscop 2016 – Vezi cum o sa iti mearga anul viitor.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016: Sfaturi pentru fiecare ZODIE

Daca o persoana care nu l-a bagat in seama pana acum incepe sa simta dintr-odata sentimente de prietenie fata de acest nativ, este semnul ca intentiile acesteia sunt ascunse. Semnul zodiacal despre care facem vorbire trebuie sa fie extrem de atent si la modul in care isi reinvesteste profitul, caci la colt stau multi pusi pe pacaleala.

Nativul nascut in zodia Pesti este cel care beneficiaza de un an karmic excelent. Banii il vor ajuta sa isi indeplineasca o serie de vise printre care calatoria intr-o tara tropicala ori achizitionarea unui produs de lux, de ce nu, poate o (noua) masina.

Pestele va fi si ceva mai strangaret, asa ca daca ii vei cere bani imprumut s-ar putea sa se uite mai intai la economiile sale si abia apoi sa iti ofere bancnotele cerute. Nu de alta, dar experienta din 2015 i-a fost de ajuns. Asadar, va fi un an excelent pentru aceasta zodie, un an de care trebuie sa profite la maxim.

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. Sabrina Nedelcu

    2015-12-15T14:31:05+02:00 at 2015-12-15T14:31:05+02:00

    Banii il va ajuta…?

    • Cristiana Astefanoaiei

      2015-12-15T15:00:45+02:00 at 2015-12-15T15:00:45+02:00

      Buna ziua! Ne cerem scuze pentru neatentie si multumim mult pentru atentionare! O zi frumoasa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top