Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care nu suporta minciuna

Zodia care nu suporta minciuna este una dintre cele mai maleabile dintre cele 12 semne. Vezi de ce nu suporta sa o minti si mai ales cum te lasa sa o faci.

Nu ii place sa ii indrugi gogosi. Nu vrea sa ii spui lucruri neadevarate despre el. Vrea sa fii sincer atunci cand te intreaba cum ii sta cu anumite haine sau mai ales daca are dreptate intr-o problema pe care ti-o expune in cel mai natural si sincer mod cu putinta.

Este sarmant si toata lumea il adora inca de la prima vedere. Este nativul despre care ai senzatia ca poate fi usor prostit. El te lasa sa il minti ca sa vada ce urmaresti, care este scopul tau, in ce mod vrei sa profiti de pe urma lui. Poate parea superficial la prima vedere, insa nu este asa.

Nu ii place sa le arata celorlalti ca are o gandire profunda. Vrea sa o faca pe prostul pentru a obtine informatiile de care are nevoie. Este una dintre cele mai bune strategii de supravietuire pe care o poate avea o persoana.

Nativul Geaman este foarte comunicativ si asta lasa impresia ca il poti minti oricand la orice ora. Este o persoana imprastiata, dar aceasta este ordinea in care poate obtine lucruri.

CITESTE SI: Zodiile care vor cuceri inimile tuturor in 2016

CITESTE SI: Zodiile care TE IUBESC, dar nu iti spun

Poate parea haotic uneori si in exprimare, motiv pentru care cei din jur cred ca este foarte usor de prostit. Cei care se bazeaza pe aparenta lipsa de logica si coerenta se ard imediat atunci cand descopera ca Geamanul nu este deloc fraierul de serviciu.

Partea buna a acestui nativ este ca, desi nu suporta minciuna, poate ierta foarte usor in functie de persoana. Nu suporta sub nicio forma infidelitatile sau tradarile atunci cand vine vorba de prietenie.

Geamanul este o zodie duala si din acest motiv exista mai multe tipuri de nativi. Unii iarta mai usor, altii sunt insa nu pot trece peste anumite chestiuni.

Nativul Geaman este foarte prezent in tot ce misca in jurul sau si face tot posibilul pentru a-si mentine relatiile sociale. Este un om prietenos si extrem de increzator, adorabil din primele secunde in care il cunosti.

Sursa foto: amm34.com

1 Comment

1 Comment

  1. Vlad

    2016-01-10T01:05:28+02:00 at 2016-01-10T01:05:28+02:00

    Interesant, sunt în zodia gemeni și mă regăsesc în totalitate în spusele de mai sus. Pot să spun în acest sens că mi-am ales prietenii adevărați și pentru mine sunt cea mai de preț comoară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top