Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care iti va marca destinul vara asta

Astro-FUN

Zodia care iti va marca destinul vara asta

Orice persoana o va intalni, o va tine minte. Zodia care va marca destinele tuturor vara aceasta vine pe neasteptate, tiptil, ca o felina unsa cu toate alifiile. Odata ce ajunge in preajma ta, te poate convinge ca albul e negru si negrul e alb sau ca rosiile au culoarea albastra si porcii zboara.

Nu doar ca are o putere de convingere uluitoare, insa nativul de apa despre care vorbim stie cum sa iti atinga telurile fara sa exagereze cu nimic. Isi dozeaza pornirile astfel incat sa fii curios sa il cunosti. Vei vrea asta!

Iti vei dori sa stii tot mai mult despre el, sa stii unde sta, ce mananca, ce carti citeste, cum functioneaza mecanismul gandirii sale. Vara aceasta isi va pune amprenta cu siguranta asupra personalitatii tale pentru ca a invatat multe din loviturile de la viata si de la astre pe care le-a primit in ultimele luni.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

Cu un Marte razbunator care l-a izbit de toti peretii si cu premisele unei vieti linistite dupa ce acelasi Marte si-a reluat mersul normal, drept. In linie dreapta va fi si nativul de apa pe care il adora toata lumea pentru ca nu duce deloc lipsa de carisma.

Trebuie sa ai mare grija cu acest semn pentru ca este mult mai inteligent decat pare la prima vedere si te poate face sa crezi ca il duci cu zaharelul, insa, in realitate, tu vei fi ursul pacalit de vulpe.

Dupa cum probabil ati banuit din descrierile de mai sus este vorba despre zodia Scorpion. Scorpionul va face si va desface jocurile in aceasta vara. Va primi puteri sporite si va putea fi un adevarat vindecator pentru sufletele celor din jur, dar si un om de temut daca cineva va incerca sa il supere. Asadar, zodia vedeta a acestei veri, cea pe care o vei tine minte tot restul anului este Scorpionul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top