Connect with us

Revistateo.ro

Zina Dumitrescu, bagata in coma! Clipele de cosmar pe care creatoarea de moda le-a trait

Instant

Zina Dumitrescu, bagata in coma! Clipele de cosmar pe care creatoarea de moda le-a trait

Mama modei, cum este cunoscuta in Romania, a trait o viata grea. Aceasta a fost agresata intr-un mod violent de primul ei sot.

Zina Dumitrescu, bagata in coma de primul ei sot, tatal fiului ei. Fosta creatoare de moda are o poveste de viata exceptionala. A fost casatorita de 3 ori si a facut 21 de avorturi. Cu toate astea, traumele au urmarit-o toata viata si nu le-a putut uita.

Zina Dumitrescu a fost casatorita prima data cu regizorul Marin Negreanu. Este tatal singurului ei fiu, Catalin. Al doilea mariaj a fost cu Nicolae Radulescu Botica, secretarul Sectorului 1. Al treilea si ultimul ei mariaj a fost cu Costin Dumitrescu, conferentiar. Acesta a murit in 2009, scrie ciao.ro.

Zina Dumitrescu nu vrea sa plece din azilul de batrani

Fiul Zinei Dumitrescu a fost aspru criticat atunci cand si-a dus mama la azil, fiind acuzat ca nu ii mai pasa de ea si o arunca undeva printre straini.

Lucrurile s-au schimbat: daca la inceput mama Zina avea o temere legata de conditiile pe care le va intalni la azil, a ajuns sa ii placa atat de tare acolo incat nu mai vrea sa locuiasca in apartamentul ei, desi are permis de a pleca.

Unul dintre angajatii azilului declara pentru libertatea.ro ca mama Zinei il mai roaga din cand in cand pe sofer s-o duca sa-si bada apartamentul, insa in ultima vreme nu mai pomeneste de casuta ei.

Tot angajatul de la azil mai precizeaza ca motivul pentru care mamei Zina a inceput sa ii placa la azil este rasfatul de care se bucura. Acasa la ea nu are atatea servitoare si menajere care sa aiba grija de ea mereu.

Citește și:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top