Connect with us

Revistateo.ro

Barbatii isi doresc sa fie complimentari de catre partenerele lor. Iata 10 lucruri pe care barbatii vor sa le auda de la femei.

Cuplu

Zece lucruri pe care barbatii vor sa le auda de la femei

Nu doar femeile simt nevoia de a fi apreciate si iubite de catre partenerii lor.

Tuturor ne place sa fim complimentati. Desi faptele valoreaza mai mult decat cuvintele, asta nu inseamna ca nu trebuie sa spui din cand in cand o vorba buna iubitului tau. Cand va vedea ca faci acest gest, cu siguranta ca te va iubi si mai mult si te va vedea cu alti ochi.

Iata 10 lucruri pe care barbatii vor sa le auda de la femei

Am incredere in tine

Barbatilor le place sa auda ca iubitele lor au incredere ei si ca sunt convinse ca vor reusi sa rezolve problemele. Ii ajuta foarte mult la stima de sine si le da sentimentul ca indiferent de ce se va intampla, femeia pe care o iubesc va fi alaturi de ei.

Citeste si: Trei zodii de barbati care domina intr-o relatie

Citeste si: Trucuri pentru un sex proaspat intr-o relatie veche

Esti inteligent

Unui barbat ii place sa fie complimentat pentru inteligenta sa. Cand aude acest lucru de la partenera sa, simte ca aceasta il apreciaza pentru mai mult decat aspectul fizic si ca se simte fascinata de gandirea lui.

Ma faci fericita

Orice barbat iubeste cand partenera lui ii spune ca o face fericita. Este un semn ca se simte bine in relatie si ca nu este dezamagita de el.

Vom trece impreuna peste asta

Sunt momente in care problemele pot fi coplesitoare si o vorba buna poate sa faca diferenta. Daca are greutati, este esential sa stie ca nu il vei abandona si ca esti gata sa il ajuti sa treaca peste clipele mai putin fericite.

Citeste celelalte lucruri pe care barbatii vor sa le auda de la femei pe Huff.ro

foto:illustrationsource.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top