Connect with us

Revistateo.ro

Whats' Up la TEO LIVE

TEO live

Whats’ Up, invitat la TEO LIVE: „Vreau sa incep clipul in care joc rolul lui Cotabita la tinerete”

What’s Up este primul invitat din noul sezon de interviuri online, la TEO LIVE. In fiecare vineri seara, Teo Trandafir are un invitat special pe pagina de Facebook, care raspunde intrebarilor prezentatoarei tv, dar si intrebarilor cititorilor site-ului teotrandafir.com.

Cele mai interesante declaratii facute de What’s Up:

Va juca rolul lui Gabriel Cotabita tanar

„Daca iti arata o poza cu maestrul Cotabita, o sa zici ca suntem frati. Am un film tare. Vreau sa joc rolul lui in tinerete. Fac o piesa frumoasa in care la un moment dat, el canta. Vreau sa incep clipul in care joc rolul lui Gabriel Cotabita la tinerete”, a marturisit What’s Up.

„Numai sotia stie de cate ori ma apuca o semi-depresie”

„Am superstitii legate de haine. Daca port haine pe care le-am purtat dintr-un clip care a devenit hit, am o energie aparte. (…) Inainte de fiecare concert, multumesc Romaniei, care e mama mea, pamantul pe care traiesc. Nu ma duc la Tecuci sa cant in limba engleza, cand la Tecuci se vorbeste limba romana. Daca ma adresez la 22 de milioane de romani, ar trebui doar sa traduc piesa in limba engleza si am ajuns la 7 miliarde de oameni. (…)

Acasa, numai sotia stie de cate ori ma apuca o semi-depresie. Sunt zen doar in fata camerelor sau cand filmez un videoclip. Muzica de obicei ma rapune. Eu imi doresc sa lansez multa muzica si nu de multe ori reusesc. E pe modelul am 10 copii, dar doar 2 sunt premianti. Cu ceilalti 8 ce facem? Ii tinem in casa, nu ii felicitam? Eu imi doresc ca toate piesele sa fie de succes.

Pe 28 februarie fac 6 ani de relatie. De cand o am pe nevasta mea, am zis ca vreau un baietel”, a mai marturisit What’s Up.

Poetul Whats’Up

„Eram pe ulita si am invatat o poezie, dar, la patru ani, cat vocabular sa ai? Eu inca ma lupt cu decat si doar… Eu am facut matematica-informatica. La mate am tras cu dintii. Revenind, fiind pe ulita acolo, mi-am dat seama ca nu inteleg jumatate din poezie.

Am invatat poezia cuvant cu cuvant. Si am schimbat poezia. M-am trezit dimineata, imi repetam poezia in cap si mi-am dat seama ca eu pot sa fac poezie daca am schimbat treaba asta. Mi-am luat aplauzele, nu putea sa ma huiduie lumea la 4 ani.

Am ajuns acasa cu gandul ca pot sa fac poezie. I-am zis ca ii fac o poezie lui Mos Craciun, ca sigur imi da o bicicleta. Ajung la 7 ani, in clasa intai, iar in clasa a doua am zis ca trebuie sa scot poeziile din cap sa le pune pe foaie. Profesoara ne-a intrebat daca vrem sa participam la un concurs de poezie. Eu am venit cu tot ce stiam.

Primavara iar apare/ Soarele pe cer rasare… Ghioceii infloresc, pomii toti se-nveselesc, era una din poezii, a povestit plin de umor What’s Up.

Ianuarie, luna flotarilor

„In ianuarie facem flotari, abdomene, ce concerte, ma? Eu muncesc mult. La inceput de an, intre 1 si 10 am facut flotari, abdomene, tot ce trebuie. Am mers la Zarnesti. Cam asa am inceput anul”, a mai spus What’s Up. „Daca nu mancam mai putin, nu slabeam niciodata. La sala, am fost de cateva ori cu Dorian Popa. Are stilul ala de se uita pe tine. Iti zice mereu ca mai poti”, a completat artistul.

Tatuaj cu Romania Mare

„Am un tatuaj cu Romania Mare, 1918. Pe gat am un tatuaj cu buzele sotiei mele, iar la incheietura mainii am semnatura mea”, a dezvaluit What’s Up.

INTERVIURILE TEO LIVE. POATE DORESTI SA REVEZI:

Adda, la TEO LIVE: „Am fost ceruta de nevasta intre doua sate”

EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

Razvan Ciobanu, la TEO LIVE: Fetele de la „Bravo, ai stil” ma urasc. M-ar omori pe loc!

Alex Velea, Antonia si Dominic la TEO LIVE: „Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase”

Petre Geambasu, la Teo Live: „Eu nu sunt un pesimist, dar mi-e teama”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top