Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia a devenit vegetarian. De ce a luat această decizie

Exatlon

Vladimir Drăghia a devenit vegetarian. De ce a luat această decizie

Vladimir Drăghia a devenit vegetarian dupa o experiență care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Chiar dacă la Exatlon a consumat carne, pentru că avea nevoie de proteine, câștigătorul emisiunii este de șase ani vegetarian convins, iar logodnica sa i-a urmat exemplul.

În timpul finalei emisiunii Exatlon, Vladimir a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a plecat în Italia pentru a lucra. Una dintre slujbe a fost la o hală de pui, iar ce a observat acolo l-a schimbat radical. Și acum, după mai bine de 10 ani, acesta își amintește perfect ce s-a întâmplat în Italia.

Citește și: Cum a cerut-o Vladimir Drăghia de soție pe iubita lui

„Am locuit cu nişte marocani, care munceau ca şi noi, zilieri. Am lucrat într-o hală cu pui: îi puneam în nişte cuşti şi îi încărcam în maşini. A fost cea mai detestabilă experienţă. Mirosea îngrozitor. Aveam măşti, dar găinaţul era gros de o palmă. Însă altceva m-a cutremurat: încărcam puii în cuşti şi vedeam cum şi cei morţi erau luaţi la grămadă şi trimişi spre tranşare”, a mărturisit Faimosul pentru life.ro.

Vladimir Drăghia a devenit vegetarian după o experiență terifiantă: „Câteva luni nu m-am putut atinge de pui”

„Iar dacă apărea o pată de sânge mică la vreunul dintre ei, era mâncat. Ceilalţi simţeau sângele şi îl devorau. Câteva luni nu m-am putut atinge de pui. Iar de şase ani sunt vegetarian. Odată ce ai văzut şi înţeles nişte lucruri, nu mai poţi fi la fel”, a încheiat Vladimir Draghia.

Zilele trecute, fostul concurent de la Exatlon a anunțat că se căsătorește cu iubita sa, Alice. Cei doi vor face nunta pe 21 iulie.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie.

Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru VIVA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top