Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Viitoarea prima doamnă a României, primită într-un mod EMOȚIONANT de elevii ei

Inedit

VIDEO. Viitoarea prima doamnă a României, primită într-un mod EMOȚIONANT de elevii ei

Elevii lui Carmen Iohannis, soția noului președinte al României, Klaus Iohannis, au primit-o pe aceasta cu imnul României în prima zi de școală de după alegeri. După ce au cântat o strofă din imn, aceștia au continuat sărbătoarea cu „We are the Champions”.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și diriginta clasei a IX-a C, profilul chimie-biologie bilingv. Aceasta a fost primită cu flori și nu și-a putut stăpâni lacrimile spunându-le liceenilor că trebuie să creadă că modestia și bunul simț vor învinge mereu. Aceștia au scris pe tablă pentru a o întâmpina pe profesoara lor iubită mai multe mesaje care arată bucuria că soțul dirigintei lor a câștigat alegerile prezidențiale: „Santa Klaus is coming to Cotroceni” și „Ține minte trei cuvinte: Klaus Iohannis președinte!”

CITEȘTE ȘI: CÂȚI EROI DIN DIASPORA AU VOTAT ÎN TURUL DOI

Carmen Iohannis a fost întrebată de reporterii de la Ora de Sibiu, care au însoțit-o ieri dimineață la școală, de ce nu este și ea la București într-o zi atât de importantă, iar aceasta a mărturisit că a vrut să împărtășească aceste momente cu persoane foarte dragi, neputând să se dezlipească brusc de elevii ei.

„Nimeni nu ne dădea nicio şansă şi uite că am reuşit. Dovada că în Romania se apreciază bunul simţ şi decenţa. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susţinut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a spus Carmen Iohannis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top