Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Se apropie planeta Nibiru? Fenomenul care s-a intensificat pe toată planeta

Mai multe site-uri de conspirații, și nu numai, relatează fenomene ciudate pe planetă, ținute la secret de mass-media internațională în ultimele săptămâni. Este vorba despre mai multe furtuni de nisip neobișnuite care au avut loc în țări unde nu există deșert, precum Belarus sau China, în partea ei unde nu există nisip din abundență.

SE APROPIE NIBIRU? Adepții teoriei conspirațiilor cred că este vorba despre apropierea misterioasei planete X, cunoscută și ca Nibiru, o planetă legendară pe care ar trăi reptilienii Annunaki, cei care se presupune că au intervenit ca forță extraterestră în dezvoltarea noastră, instituind sclavagismul pe pământ în fostele ținuturi mesopotamiene.

CITEȘTE ȘI: VINDECAREA PRANICĂ – CUM ÎȚI ARMONIZEZI ENERGIILE
Fenomenul furtunilor de nisip inexplicabile a cuprins, deci, toată planeta. La începutul lunii trecute, Marea Britanie avea să fie acoperită de un nor de praf cunoscut sub denumirea „ploaia de sânge”. Experții în meteorologie susțin că este vorba despre praf de origine sahariană care s-a deplasat până spre insulă, purtat de vânt.

Mai jos, videoclipul cu fenomenul care a lovit și statul Belarus:

Dacă furtunile de nisip sunt un fenomen obișnuit în Orient și Africa (Egipt, Palestina, Iordania, Arabia Saudită), mai puțin clar este de ce s-a produs această ploaie ciudată cu praf în Belarus și China. Explicațiile oficiale motivează schimbarea climatică și, implicit, schimbarea polilor magnetici. Explicațiile neoficiale vorbesc despre apropierea unei planete cu extratereștrii reptilieni, de culoare roșie, pe care se găsesc cantități mari de oxid de fier (ocultiștii au făcut chiar o legătură între culoarea sângerie a planetei și steaua roșie de pe steagurile comuniste), acel praf toxic determinând furtuni serioase pe planeta noastră și o serie de alte schimbări în atmosferă.

Se crede că vântul solar a împrăștiat oxidul de fier de pe Nibiru pe Pământ, fapt pentru care au loc din luna decembrie și până acum tot felul de furtuni ciudate de nisip. Nu departe de luna februarie 2015, în Rusia s-a înregistrat zăpadă de culoare portocalie, un alt argument folosit de conspiraționiști.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top