Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Dezvăluire-șoc: „E foarte aproape de Pământ și nu e deloc cum ne imaginăm”

Omenirea a avut dintotdeauna dilema existenței vieții în afara Pământului. Un cunoscut astronom, Chris Impey, viața extraterestră este mai aproape de noi decât ne-am imaginat și în niciun caz așa cum ne-o închipuim.

Cercetătorul Impey susține că în următorii 20 de ani am putea asista la primele dovezi ale existenței vieții în afara Terrei.

Declarațiile au fost făcute pentru Mail Online. Cercetătorii sunt pe punctul de a descoperi microbi pe alte planete, una dintre acestea, cea mai favorabilă vieții, fiind Luna lui Jupiter, Europa.

„Pariez totul pe descoperirea vieţii microbiene în următorii 10-15 ani, dar nu pot garanta că vom detecta şi forme de viaţă inteligente”, a afirmat profesorul Impey din cadrul Universităţii din Arizona.

Conspiraționiștii se tem de planeta Nibiru, tărâmul extratereștrilor reptilieni Annunaki

Planeta Nibiru, cea care aduce Apocalipsa, s-ar afla în spatele planetei Neptun, iar cecetătorii o caută cu un telescop uriaș. Această planetă a fost pomenită în vechiul Sumer cu 5.000 de ani înainte de Hristos, iar unul dintre teoriticienii care a scris chiar o carte despre această temă a fost omul de știință Carl Sagan.

CITESTE SI: Ezoterism. Pământul se află în zona a 13-a cosmică. Ce înseamnă asta

CITESTE SI: Ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide o gaură neagră deasupra Pământului

Astronomii au realizat telescoape uriașe și infrastructuri incredibile pe vârfuri de munte (observatoare astronomice în deșerturi și munți înalți) cu scopul de a găsi viață extraterestră și de a depista dacă planeta X există sau nu. De-a lungul anilor, astronomii au observat o serie de fenomene ciudate pe cer, ceea ce le-ar indica prezența unei astfel de mega-planete la marginea sistemului nostru solar. CITEȘTE CONTINUAREA ACESTEI TEORII FASCINANTE AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top