Connect with us

Revistateo.ro

Ingrijirea dintilor

VIDEO. Prima pasta de dinti care contine cofeina si efectele ei REVOLUTIONARE

Despre rtratarea problemelor dentare cu zatul de cafea s-au scris multe articole pe baza unor studii realizate de-a lungul mai multor ani.

O companie americana transforma ideea revolutionara de a combina cofeina cu pasta de dinti in realitate. Power Energy Toothpaste scoate pe piata prima pasta de dinti cu cofeina despre care se spune ca are efectul unei cafele puternice, mentinandu-te treaz pe parcursul intregii zile, plus curatarea tartrului.

Cofeina din aceasta pasta de dinti este absorbita instantaneu de organism la contactul cu cavitatea bucala, mult mai repede decat prin consumarea unei cafele traditionale.

Pasta contine 80 de grame de cofeina pura si are efecte extrem de interesante asupra smaltului si tartrului. Nu este prima pasta de dinti neobisnuita din lume, insa este primul produs care va fi comercializat cunoscandu-se aceste ingrediente.

CITESTE SI: 5 remedii naturiste care te scapa de tartru in 15 zile

CITESTE SI: Tartrul – inamicul principal al danturii

Se spune ca si cacaoa are efecte uluitoare asupra dintilor. Medicii sustin ca nu cacaoa este pericolul cel mai mare pentru sanatatea dintilor ci zaharul din ciocolata, impreuna cu o serie de alte ingrediente nocive precum glutamatul de sodiu din caramel sau alte chimicale din crema de ciocolata.

Cacaoa pura este un adevarat miracol pentru dinti, in combinatie cu alte ingrediente. Iata de ce ai nevoie pentru a prepara pasta de dinti din ciocolata la tine acasa!

Ingrediente pasta de dinti din ciocolata:

1. 2 linguri de bicarbonat de sodiu
2. 6 picaturi de ulei esential de cuisoare
3. 4 linguri de ulei de nuca de cocos
4. 2 lingurite de pudra de cacao organic

Mod de preparare:

1. Amesteca ingredientele de la cele patru puncte enumerate mai sus din lista celor necesare pentru pasta. Amestecul dureaza intre 5 si 10 minute, pana cand compozitia capata un aspect omogen.

2. Pune pasta de dinti intr-un recipient inchis ermetic si asta pentru ca bicarbonatul poate absorbi mirosurile cu usurinta. Dupa 12 ore, poti folosi pasta ta revolutionara de dinti.

Teobromina din boabele de cacao este mult mai buna decat fluorul, insa poate fi toxica daca este ingurgitata in cantitati mari. Atata vreme cat nu inghiti pasta de dinti si te rezumi la o aplica doar pe dinti, totul este in regula.

Rolul teobrominei in mentinerea igienei orale a fost descoperit de dr. Tetsu Nakamoto in laboratorul sau din New Orleans, Louisiana, in anii ’80.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top