Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO. Fantoma unei fetite de 13 ani ii INGROZESTE pe locuitorii unei capitale

In Lanus Est (o localitate din provincia Buenos Aires, Argentina), oamenii sunt ingroziti cand ajung in preajma cimitirului municipal din sudul orasului.

Vecinii care locuiesc langa cimitir se tem sa treaca pe langa morminte, iar ziua Mortilor este una speciala pentru ei, dar si extrem de infricosatoare. In cimitirul cu pricina, pe strada Aguilar se intampla lucruri desprinse dintr-o alta lume.

Multi argentinieni care traiesc in zona sustin ca vad adesea fantoma unei fetite de 13 ani. Aceasta se plimba „nestingherita” mai ales in timpul serii si al noptii. Insa spiritul fetitei nu este singura aparitie care ii ingrozeste pe oameni.

Anul trecut, locuitorii orasului au vazut si un batran care se plimba printre morminte, iar unii sustin ca au vazut si o femeie inalta si alba, cu fata stinsa. Multi dintre locuitori spun ca femeia era transparenta, aceasta aparand si disparand cu repeziciune, ca un fum de tigara, fapt pentru care se crede ca ar fi vorba despre o fantoma.

Unii locuitori sustin ca in subteranul cimitirului s-ar ascunde spirite rele. Se vorbeste inclusiv despre un portal cu circuit inchis unde ar trai mortii care nu si-au incheiat toate socotelile cu lumea.

CITESTE SI: VIDEOCLIP SOCANT: O fantoma supravegheaza un bebelus!

CITESTE SI: ȘOCANT: A fost fotografiată CEA MAI CELEBRĂ FANTOMĂ! VEZI AICI IMAGINILE

Aparitia confirmata de cei mai multi insa este a unei fetite care ar avea in jur de 13 ani. Cei care lucreaza la cimitirul respectiv sustin ca aceasta apare si stinge lumanarile aprinse la anumite morminte si face prapad: arunca florile depuse si coroanele, ca si cum vremea rea ar fi devastat locul.

Autoritatile au fost sesizate in legatura cu ciudateniile care au loc pe cimitirul din Lanus Est, insa, evident, raspunsul lor a fost cel pe care toata lumea il preconiza: „Este vorba despre fantezii ale mai multor oameni”.

Exista si cetateni care sustin ca astfel de intamplari supranaturale nu isi gasesc mereu raspunsul la politie si jandarmerie. Multi dintre acestia nu credeau in spirite si fantome pana sa traiasca pe propria lor piele teama de a vedea fiinte desprinse dintr-o alta dimensiune.

CUM APARE FANTOMA FETEI DE 13 ANI

„Este imbracata intr-o haina verde cu rosu. Are o fata palida si se ascunde dupa crucile din cimitir. Parul ei este alb si fetitei ii place foarte mult sa se joace printre morminte”, spune unul dintre localnici.

Ezoteristii sustin ca spiritul fetei este strand legat de experimentele malefice care se realizeaza in acea zona, vorbindu-se inclusiv despre practici vrajitoresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top