Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO EMOTIONANT. Aceasta batrana sarmana canta demential la pian. Trebuie sa asculti

Inedit

VIDEO EMOTIONANT. Aceasta batrana sarmana canta demential la pian. Trebuie sa asculti

Singura avere a acestei sarmane batrane este un carucior pe care il poarta peste tot. Batranica are 80 de ani si ascunde un talent pe care nimeni nu il banuia, pana s-a apucat sa le demonstreze celor din jur ca viata e frumoasa daca faci ce iti place.

Aceasta femeie traieste pe strazi. Soarta a fost extrem de cruda cu ea. Ca ea sunt sute de mii de persoane daca nu milioane in toata lumea. Multi trecem pe langa oameni ca ea fara sa le ascultam povestile, fara sa le oferim o sansa de a se exprima.

CITESTE SI: A murit de cancer, iar la un an, sotul ei a primit o scrisoare emotionanta. Toti cei care au citit-o au plans

CITESTE SI: Un om al strazii strange mancare zi de zi, dar nu pentru el. FOTO SI VIDEO emotionante

Vedem lumea numai in alb si negru si tot ce reusim sa facem este sa ii izolam si mai mult. Acesti oameni au ajuns pe strada din anumite motive, iar inainte de a-i judeca ar fi bine sa ne gandim cum ar fi daca noi am ajunge in situatia lor.

Videoclipul cu batranica talentata care canta la pian a facut inconjurul lumii. Imaginile postate pe Youtube in ianuarie 2014 au strans peste 5 milioane de vizualizari. In urma succesului de care s-a bucurat clipul, cei care au descoperit-o i-au facut si o pagina de Facebook.

Natalie Trayling are deja peste 4.000 de like-uri. Femeia canta la pian despre iubire, despre incercarile la care ne supune viata. Luna de luna pe pagina de socializare a femeii sunt postate videoclipuri in care batrana canta in diferite locuri: in sali de spectacol, pe strada, la gurile de metrou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top