Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Ce s-ar întâmpla dacă bărbații ar avea CICLU MENSTRUAL

Femeile se confruntă cu ceea ce niciun bărbat nu cunoaște cu adevărat, ci doar intuiește cum e: ciclu menstrual. Pentru a afla ce crede lumea despre inversarea acestei probleme, agenția WaterAid a făcut un sondaj pe 2.000 de persoane pentru cate să își imagineze cum s-ar descurca bărbații timp de 30 de lună cu menstruația.

Opt din 10 persoane care au răspuns acestui sondaj reprezentativ la scară globală (cu valoare de studiu) consideră că lumea sportului masculin ar avea mult de suferit din această cauză. Campania celor de la WaterAid, intitulată „Dacă bărbaților le-ar veni ciclul” a fost primită cu mare curiozitate de toată lumea, pentru că este un subiect ce îi pune pe toți pe gânduri.

CITEȘTE ȘI: IGIENA INTIMĂ CORECTĂ ÎN TIMPUL MENSTRUAȚIEI
Firma își promoveză produsul Manpon pentru a face lumea mai conștientă cu privire la situația prin care trec miliarde de femei din toată lumea în cea mai dificilă perioadă a lunii. În spotul publicitar realizat de organizația umanitară WaterAid, sunt expuse situațiile prin care ar trece bărbații dacă ar avea ciclu: cum le-ar afecta viața la birou, baie sau inclusiv stând și privind un meci de fotbal.

28% dintre bărbați susțin că s-ar putea obișnui cu această situație și, poate chiar ar face glume pe seama ciclului. „În fiecare zi, 800 de milioane de femei suferă din cauza menstruației, și, în același timp, majoritatea dintre noi avem o reținere să folosim termeni precum ciclu, perioadă sau menstruație, considerând acest subiect unul tabu”, se arată în descrierea scopului organizației benefice în realizarea materialului de mai jos:

Problema de la care s-a pornit realizarea videoclipului de mai sus este aceea potrivi căreia 1,25 miliarde de femei nu au acces la o toaletă publică în timpul sângerărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top