Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO. Ce animal este acesta? MILIOANE DE OAMENI SUNT CONSTERNATI!

Dupa ce au vazut videoclipul pe YouTube, milioane de oameni au ramas socati. Un fermier din Cuba a prezentat internautilor cea mai ciudata fiinta care s-a vazut vreodata.

CE ANIMAL ESTE ACESTA? Este vorba despre un animal foarte bizar, la prima vedere. Dar ce te faci cand si la a doua vedere ti se pare la fel de ciudatel? Ei bine, raspunsul ti-l ofera chiar fermierul cubanez: este un porc cu chip de maimuta!

Porcusorul simpatic sufera de o malformatie genetica foarte rara, iar nasterea lui a emotionat un oras intreg din Cuba. Locuitorii din Cielo Avila s-au distrat si s-au ingrozit in acelasi timp cand au vazut ciudata faptura.

In loc sa aiba fata speciei din care face parte, porcul s-a nascut cu aspect de maimuta. Fermierul este foarte mandru de animalutul sau si a iesit pe strazile orasului pentru a-l prezenta vecinilor cu mandrie, insa localnicii s-au uitat la el ca la o ciudatenie. Unii dintre cei din Avila i-au facut poze si l-au filmat pentru a viraliza fenomenul.

Un medic veterinar local a declarat ca astfel de animale, care se nasc cu malformatii atat de severe, nu reusesc sa supravietuiasca mai mult de cateva zile.

VEZI SI: VIDEO. Cea mai desteapta gorila din lume are un mesaj SFASIETOR pentru tine!

VEZI SI: VIDEO. Toata lumea s-a speriat! OZN-uri pe cer!

Cert este ca si la ora actuala, porcul-maimuta este viu si sanatos.

Speram sa nu fie taiat de Paste sau Craciun, este mult prea simpatic, nu-i asa?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top