Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. ADDA a dat din nou lovitura: Peste 1 milion de vizualizari la noua ei piesa

Inedit

VIDEO. ADDA a dat din nou lovitura: Peste 1 milion de vizualizari la noua ei piesa

Nouea piesa a Addei face deja ravagii pe Internet. Peste 1.070.000 de vizualizari deja, in conditiile in carea lansarea oficiala a videoclipului a avut loc pe 25 septembrie.

Piesa „Sunt bine” se inscrie in stilul ADDA, o melodie despre viata in care oricine se poate regasi, o continuare a povestii din piesa „Iti arat ca pot”.

„In piesa asta cred ca ne regasim cu totii. Toate versurile si compozitiile mele se bazeaza pe ceea ce simt eu, iar cand am scris ”Sunt bine”, impreuna cu Marius Moga si restul artistilor talentati din echipa DeMoga Music, am simtit sa transmit oamenilor mesajul ca nu poti trai fara iubire.

Sunt foarte fericita ca am filmat cu Iulian Moga, am luat cursuri de echitatie special pentru acest clip si o sa merg in continuare, pentru ca am dezvoltat o relatie foarte speciala cu Elic, calul pe care il puteti admira in videoclip.

Am emotii! Este al 2-lea single pe care il lansez după ”Iti arat ca pot” si sper din suflet sa va placa!”, se arata extrem de incantata si emotionata artista pentru siteul infomusic.ro

Piesa „Sunt bine” este inspirata din trairile de zi cu zi ale vedetei, piesa fiind compusa cu ajutorul lui Marius Moga, Ionut Vasilache si Robert Toma.

Marius Moga poate fi considerat compozitorul care a descoperit-o cu adevarat pe Adda, desi aceasta a mai cantat in urma cu cativa ani, primul ei mare hit fiind „Minti murdare facute praf”.

„Adda ne arata ca iti poti indeplini visurile”, spune Moga despre descoperirea sa. Moga ne mai spune ca piesa „Sunt bine” va ajunge la inimile publicului intrucat este vorba despre ceea ce simte Adda.

Adda a devenit cunoscuta in urma cu cativa ani cand melodia „Minti murdare facute praf” a fost difuzata continuu la OTV in serialul tinerei adolescente Diana Malos, care a murit in conditii extrem de suspecte. De atunci, Adda a scos „Iti arat ca pot” si a colaborat cu artisti cunoscuti precum Amna (piesa „Fara aer”).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top