Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: A apărut gadgetul care îi face pe bărbați mai buni la pat!

Avansul tehnologic întrece orice imaginație! A apărut un gadget care îi poate face pe bărbați mai buni la pat. Instrumentul care oferă mai multă plăcere bărbaților și, indirect, femeilor se numește Lovely. Iată ce face.

Dispozitivul trebuie așezat la baza penisului, scrie Huffington Post. Aparatul are rolul de a colecta informații despre subiect, în timp ce face sex. Printre aceste informații se numără caloriile arse în timpul unei partide de amor, intensitatea actului în sine și pulsațiile inimii în timp ce faci sex.

CITEȘTE ȘI: UITE CE ABDOMEN DE INFARCT ARE SCOTT EASTWOOD
Cei care au dezvoltat acest gadget spun că interpretarea informațiilor de către fiecare bărbat îl va face să aibă un alt comportament sexual. Dacă va dori să ardă mai multe calorii sau să intensifice partida de amor, va schimba poziția sexuală. Dacă inima nu poate face față unei partide de sex, de asemenea, bărbații vor putea să o ia mai moale în dormitor.

Dispozitivul este făcut din silicon și are capacitatea de a vibra în timpul partidei de amor, oferind intensitate actului sexual. Aparatul se poate reîncărca wireless. Iată mai jos un videoclip cu gadgetul care va face cu siguranță ravagii printre bărbații din întreaga lume:

Campania celor de la IndieGogo are ca scop strângerea de fonduri pentru ca astfel de produse să apară mai des pe piață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top