Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

VIDEO – 4 milioane de oameni si-au batut capul pentru a dezlega o iluzie optica: Ce culoare are parul fetei din imagine?

O noua iluzie optica a devenit virala pe retelele de socializare, din moment ce toata lumea incearca sa afle care este culoarea adevarata a parului fetei din videoclipul de mai jos.

Facebook, Twitter si alte retele de socializare au o noua tema de dezbatere: ce culoare are parul unei tinere dintr-un videoclip – albastru sau purpuriu? Raspunsul la intrebare, la o atenta investigatie devine tot mai complex, parul ei putand fi nu doar albastru si purpuriu ci si roz.

VEZI SI: IMAGINI WOW: Iluzie optică cu ajutorul machiajului

Tanara care a incins retelele de socializare se numeste Sabrina iar autorul videoclipului este chiar iubitul ei. Acesta a filmat-o in timp ce aceasta trecea dintr-o camera in alta, si, in functie de lumina, isi schimba culoarea parului. Sabrina nu a spus pana acum care este adevarata culoare a parului ei, multi sustinand ca ar fi albastru violaceu, avand in vedere ca aceasta este culoarea pe care ne-o arata la inceputul filmuletului.

RECOMANDARE: Ce vezi în această imagine? Aproape nimeni nu a ghicit despre ce e vorba!
Multi dintre comentatorii de pe Internet sustin ca totul este o pacaleala si ca parul nu isi schimba culoarea ci becurile ar fi de vina pentru crearea acestei iluzii optice. Despre luminozitatea din fiecare camera au comentat cei mai multi internauti, dar, totusi, intrebrea ramane: Ce culoare are parul Sabrinei?

Care este parerea ta? Este parul acestei fete roz, albastru sau mov? Asteptam cu mare curiozitate raspunsul tau! Videoclipul are in prezent peste 4 milioane de vizualizari pe Youtube!

Sursa foto: noticias.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top