Connect with us

Revistateo.ro

Viata Printesei LIA, sotia Printului Paul Lambrino

Inedit

Viata Printesei LIA, sotia Printului Paul Lambrino

Printesa Lia este actuala sotie a printului Paul Lambrino, dar inainte de a avea o casnicie fericita, aceasta a trecut prin cateva evenimente demne de notat. Cum arata viata Printesei Lia, inainte de a deveni sotia lui Paul al Romaniei.

Inainte de a deveni printesa, Lia Georgia Triff a fost cetatean american cu origini romanesti, avand tatal de origine americana, iar mama romanca. Nu se stiu foarte multe detalii despre viata ei, deoarece aceasta nu se deschide in fata publicului.

In 1972, Lia a devenit sotia (a cincea la numar) celebrului avocat Melvin Belli, diferenta dintre cei doi fiind de 42 de ani. Printre clientii lui Belli se numara boxerul Muhammad Ali si actorii Zsa Zsa Gabor si Tony curtis.

16 ani mai tarziu, in 1988, a fost intentat divortul, care s-a finalizat abia 3 ani mai tarziu. Lia a fost cea mai scumpa dintre sotiile lui Belli, costandu-l pe avocat aproximativ 15 milioane de dolari. De asemenea, a fost singura dintre neveste care a fost defaimata public, chiar de Belli. Acesta a acuzat-o ca ar fi intretinut relatii intime cu arhiepiscopul Desmond Tutu sau chiar cu clienta avocatului, Zsa Zsa Gabor.

CITESTE SI: Sarbatoarea de Craciun in familiie regale

CITESTE SI: Regele Mihai I şi Regina Ana, 67 de ani de căsnicie

Viata printesei Lia nu a fost tumultoasa doar pe plan sentimental, ci si pe plan familial. Fiica sa, Melia, a dat-o in judecata, in 1998, acuzand-o ca ar fi cheltuit ilegal 90.000 de dolari din fondul ei de scolarizare. Desi Lia a negat, cert este ca Melia a trebuit sa isi intrerupa studiile superioare din cadrul Universitatii din Glasgow, neputand sa isi sustina financiar taxa de scolarizare.

Dupa divortul de faimosul avocat, l-a intalnit pe actualul sot la o gala UNICEF din Londra. Acestia si-au unit destinele in anul 1995, iar in 2010 Printesa Lia a dat nastere unui baietel pe care l-a numit Carol Ferdinand. Printesa sustine ca a ramas insarcinata pe cale naturala, dar aceasta afirmatie este deseori pusa la indoiala din cauza varstei inaintate a Liei. Diferite informatii precizeaza ca Printesa ar avea 56, 58 sau chiar 61 de ani. Aceasta informatie nu este sigura, deoarece Lia nu a dat multe declaratii privitoare la anul nasterii.

De curand, Printesa a mai incasat o lovitura, din cauza faptului ca sotul ei a fost plasat in arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

Mai stii alte amanunte despre viata Printesei Lia? spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Modernism.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top