Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin a fost atacata de caini si este in scandal cu vecinii

Stiri

Andreea Marin a fost atacata de caini si este in scandal cu vecinii

Zilele trecute, Andreea Marin a trecut prin momente de panică, după ce a fost atacată de câini în plină stradă. Vedeta a povestit în exclusivitate pentruLibertatea, cum  a încercat să se apere, însă nu a reușit și s-a speriat foarte tare.

O cunoștnță a prezentatoarei tv a reușit să o salveze pe aceasta de patrupedele furioase. Soția lui Tuncay a povestit prin ce momente cumplite a trecut atunci.

„Eram pe telefon exact în momentul în care m-au atacat. Mie nu îmi e frică de câini, așa că am început să vorbesc cu ei, dar nu se linișteau deloc. Vorbeam cu o cunoștință la telefon, m-a auzit țipând și a venit repede cu mașina. Așa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieșit să mă ajute. Nu este normal să îți fie frică să mergi pe strada ta și să-ți fie frică de câini. Și eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni”, a declarat Andreea Marin șa Kanal D.

După acest incident care a speriat-o îngrozitor, prezentatoarea TV a făcut plângere la primăria Voluntari cu cu ajutorul unui alt vecin, avocat de profesie, care avusese și el aceeași experiență neplăcută cu copilul său și care făcuse aceste demersuri înaintea ei.

În momentul în care autoritățile s-au deplasat la fața locului, vecinii au avut părerile împărțite.

În timp ce unii au înțeles punctul ei de vedere și i-au dat dreptate, alții au recunoscut că nu cunoșteau legea și considerau că e normal să lase animalele libere, întrucât îi hrăneau și aveau carnete de sănătate.

Andreea Marin vine astazi in platoul Teo show sa lamureasca cele intamplate si sa ne explice de ce a chemat hingerii. Ramaneti alaturi de Kanal D.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top