Connect with us

Revistateo.ro

gelozia

Cuplu

Vezi unde a dus GELOZIA! Nu vei crede ce i-a facut sotului si cum a reactionat el!

Gelozia a impins-o la un gest uimitor! Vezi ce surpriza i-a pregatit aceasta femeie sotului si cum a reactionat el!

Este in firea femeilor sa fie geloase si sa isi imagineze fel de fel de scenarii in care partenerul de viata le inseala, nu-i asa? Insa atunci cand gelozia depaseste limitele, ajung sa recurga la gesturi uimitoare, care pot fi chiar usor penibile. Este si cazul acestei femei, care a decis sa testeze fidelitatea sotului.

I-a scris un biletel in care ii spunea ca s-a saturat de el si a decis sa il paraseasca. S-a ascuns sub patul din dormitor, a lasat scrisoarea la vedere si astepta sa vada cum reacioneaza sotul: daca el se va bucura, e clar, o inseala, iar daca este suparat, e semn ca o iubeste nespus. Ei bine, gestul sotului a fost INCREDIBIL! Barbatul a intrat in camera, a vazut biletelul si, dupa ce l-a citit, a dat un telefon…

E socant cum a reactionat barbatul!

CITESTE SI: S-a rugat ca sotia lui sa nu mai fie asa lenesa. Dumnezeu i-a dat o lectie de viata

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ce fel de iubita esti?

A sunat pe cineva spunand: „Buna, iubito! Hai ca ma schimb repede si vin sa te iau. Fraiera asta s-a prins in sfarsit ca nu o sa mai fiu cu ea prea mult si a plecat singura. Abia astept sa te vad, te pup!”. Apoi a pornit muzica si a inceput sa danseze, a scris ceva pe biletelul de la sotie si a plecat din camera.

O macinau gelozia si suferinta, asa ca femeia a iesit de sub pat plangand. Cand a vazut mesajul de la sot a ramas socata… „Prostuto, ti-am vazut picioarele iesind de sub pat. M-am dus pana la magazin. Te iubesc oricum.”

Crezi ca si partenera ta ar face asa ceva? VEZI AICI daca se numara printre zodiile care fac cele mai urâte crize de GELOZIE!

CITESTE SI: Uite ce știe Facebook despre relația ta și habar n-aveai

Sursa foto: cdn.sheknows.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top