Connect with us

Revistateo.ro

Vezi cum să-ţi faci un selfie reuşit

Stil de viata

Vezi cum să-ţi faci un selfie reuşit

Selfie-ul este un mod distractiv de a te poza, prin care oamenii dau dovadă de încredere în sine şi îşi dezvăluie personalitatea şi gusturile în materie de modă.

CITEŞTE ŞI: BĂRBATUL SELFIE ESTE NARCISIT

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Evită selfie-urile demodate, cum ar fi cele cu buzele ţuguiate, cele făcute în timpul exerciţiilor fizice, pozele în pat sau cele în care personajele se prefac că sunt luate prin surprindere.

Acordă atenţie sporită luminii. O poză reuşită are la bază o sursă bună de lumină. Lumina naturală este cheia reuşitei unui selfie, aşadar încercă sa-l faci lângă fereastră sau în aer liber.

Nu folosi oglinda atunci când faci selfie-uri, deoarece poza va ieşi invers, ţi se va vedea aparatul foto şi selfie-ul va părea ciudat, poate chiar distorsionat, din cauza reflexiei neclare a oglinzii.

Alege un fundal potrivit pentru selfie. Cele mai bune poze de acest fel nu conţin doar chipuri, ci şi fundaluri interesante. Chiar dacă doreşti să faci un selfie în interior sau în exterior, verifică mai întai ce ai în fundal şi poziţionaează-te în faţa decorului pe care doreşti ca oamenii să-l vadă.

Prinde un unghi adecvat. Nu fă o simplă poză frontală, ci încercă să îţi pui trăsăturile în valoare, mişcându-ti capul într-o parte pentru a fi mai fotogenică. Dacă tii aparatul puţin de-asupra capului, ochii vor părea mai mari şi vei evita ca anumite imperfecţiuni ale feţei să iasă în evidenţă.

Arată-ţi- schimbările de look. Fă-ţi un selfie după ce ţi-ai făcut o nouă coafura sau o pereche nouă de cercei.

Concentrează-te pe un singur element al feţei, dacă doreşti să faci un selfie apropiat, punând în penumbră celelalte trăsături.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top