Connect with us

Revistateo.ro

MICHAEL SCHUMACHER

Inedit

Vesti noi despre Michael Schumacher

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul pilot german MICHAEL SCHUMACHER, septuplu campion mondial de Formula 1, îşi revine lent, dar într-o manieră perceptibilă, a explicat soţia sa, Corinna Schumacher, într-un interviu acordat revistei germane Neue Post. MICHAEL SCHUMACHER.

MICHAEL SCHUMACHER. „Ne îndreptăm către ţinta finală, lent desigur, însă cel puţin lucrurile avansează”, a comentat soţia lui MICHAEL SCHUMACHER, în prima sa apariţie publică după transferul soţului său de la spitalul din Grenoble, în care a fost internat aproape şase luni, la o clinică de reabilitate din Elveţia.

Corinna Schumacher a participat la o competiţie hipică, la sfârşitul săptămânii trecute, zâmbitoare şi aparent relaxată, conform fotografiilor publicate de cotidianul german Bild.

Competiţia a avut loc la ferma sa, aflată de asemenea în Elveţia, în apropierea clinicii de reabilitare în care este internat MICHAEL SCHUMACHER, victima unui accident de schi pe 29 decembrie, în urma căruia s-a aflat în comă indusă timp de mai multe luni. MICHAEL SCHUMACHER.

Sursa: RomaniaTV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top