Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

De ce a fost ținută secretă, timp de cinci ani, starea lui Michael Schumacher

La cinci ani de când Michael Schumacher a trecut printr-un accident de ski care i-a schimbat destinul pentru totdeauna, noi informații despre celebrul campion de Formula 1 ies la iveală.

După cinci ani în care acestuia au știut foarte puține lucruri despre starea sa de sănătate, fostul manager al pilotului a dezvălui care este motivul pentru care nimeni nu vorbește prea multe lucruri despre cum se simte Michael și de ce familia evită să dea detalii.

Dar nici măcar declarațiile lui Sabine Kehm de atunci nu au fost făcute publice până în prezent. Iată ce a spus fosta manageră a lui Schumacher:

„În general presa nu a dat informații despre viața privată a lui Michael și a soției lui. Când era în Elveția, spre exemplu, era clar că era un individ care ținea la intimitatea lui. Într-o discuție lungă, Michael mi-a spus: ‘Nu trebuie să mă suni anul viitor, dispar’.

Cred că avea un vis ascuns să poată să facă acest lucru într-o zi. De aceea, acum, vreau în continuare să-i protejez dorințele și nu las informațiile să iasă”, a declarat Kehm.

Ce spune un profesor în comă despre starea de sănătate a fostului campion

Steven Laureys, profesor în comă, a afirmat, în cadrul unei întruniri de cercetare în Belgia, că starea lui Michael Schumacher este una extrem de delicată, iar şansele ca el să-și revină sunt infime.

Fostul campion mondial din Formula 1 a fost izolat de public imediat după accidentul grav și puține informații au apărut despre acesta. Se știe numai faptul că este înconjurat de personal medical care are grijă 24/24 de ore de acesta.

Deşi familia refuză să facă publică starea de sănătate a fostului campion mondial, specialiştii au adus în spaţiul public câteva detalii foarte alarmante: „Medical, Schumacher nu se mai află în comă. Aceasta durează pentru câteva zile sau, în cel mai bun caz, câteva săptămâni. Cu cât trece mai mult timp, cu atât scade şi probabilitatea ca persoana să-şi revină.

Recuperarea din comă trebuie să aibă loc într-o perioadă cât mai scurtă. Situaţia lu Michael Schumacher este foare dificilă. Se află de 5 ani în comă, iar recuperarea neurologică este mică. Timpul este împotriva lui”, a declarat profesorul Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotaţi specialişti în descifrarea stării comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be şi preluat de ziare.com.

foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top