Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Veste tristă despre cei doi fii ai prințesei Diana: „Vor regreta toată viața”

Mărturii incredibile ies la iveală la aproape 30 de ani de la moartea prințesei Diana. Într-un documentar special realizat despre viața și moartea femeii, William și Harry vorbesc despre regretele lor.

Mărturii emoționante făcute de William și Harry

Celor doi le pare rău în legătură cu ultima conversație telefonică avută cu mama lor, cea supranumită prințesa inimilor.

„Dacă aș fi știut ce se va întâmpla, nu aș fi încheiat așa repede convorbirea”, a declarat Prințul William. Fratele său, Prințul Harry, spune că „va regreta toată viața cât de scurtă a fost acea ultimă convorbire” cu mama sa.

Cei doi au vorbit deschis despre ce a însemnat să își piarda mama atât de devreme și au numit realizarea documentarului „un proces de vindecare”.

„Mama noastră era un copil în totalitate. Atunci când cineva îmi spune să dau un exemplu, parcă aud râsul ei… un râs nebun, laolaltă cu o bucurie supremă întipărită pe faţă.

Unul dintre sfaturile pe care mi le-a dat a fost acela de a fi cât pot de năstruşnic, atât timp cât nu sunt prins. Era unul dintre cei mai năstruşnici părinţi”, a declarat William în documentar.

„A făcut în aşa fel încât atunci când am venit de la şcoală, acasă erau Cindy Crawford, Christy Turlington şi Naomi Campbell, aşteptau la capătul scărilor. Aveam probabil 12 sau 13 ani şi aveam postere cu ele pe pereţi.

CITEȘTE ȘI: Prințesa Diana s-a ”reîncarnat”. Ea e femeia care i-a luat locul. Asemănarea e IZBITOARE

A apărut o fotografie cu Prințesa Diana care nu a fost publicată niciodată

M-am înroşit şi nu am ştiut ce să spun, m-am fâstâcit şi cred că m-am şi împiedicat de trepte în timp ce urcam”, a mai spus soțul lui Kate Middleton.

„Este pentru prima oară când vorbim amândoi despre ea ca despre mama noastră”, a spus Harry.

„Mă gândesc la ea aproape în fiecare zi. Împlinirea celor 20 de ani (de la moarte, n.red.) mi se pare o ocazie perfectă să ne amintim toate lucrurile bune legate de ea şi, sperăm noi, să arate o altă faţă a ei, una pe care alţii nu au văzut-o până acum. Atât eu, cât şi Harry ne-am simţit iubiţi şi sunt extrem de recunoscător că dragostea încă există”, a adăugat William.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top