Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Vedetele sezonului: Salopetele, tinute ideale pentru zilele toride de vara

 

10-salopeta-scurta-lance

Salopetele de vara sunt tinute originale si creative care inlocuiesc cu success rochiile sau tinutele din doua piese vestimentare, reusind sa atenueze disconfortul termic specific sezonului cald. Datorita comoditatii si lejeritatii, salopetele sunt tot mai preferate si se afla in trend si in acest an. Acestea au aparut in 1919 si au fost create de Florentine Thayat ca piese vestimentare ale viitorului si pana in ziua de azi sunt preferate de multe vedete.

In 2016 se poarta modele variate de salopete – cu croieli, texturi si culori multiple, astfel incat sa se poata adapta oricarui tip de silueta si oricarei ocazii. Sunt tinute confortabile, practice, dar si rafinate, putand fi adaptate atat stilului casual, cat si celui elegant, in functie de model. Le poti purta atat la petreceri si evenimente speciale, cat si in vacante, in cadrul iesirilor in oras sau al diverselor ocazii care implica tinute casual. Pentru a fi in trend, e important sa le combini cu grija cu incaltamine si accesorii adecvate si ai in vedere urmatoarele sfaturi:
– Daca vrei sa te simti lejer si comod, accesorizeaza salopetele preferate cu sandale joase

– Daca esti mignona, alege o salopeta cu talie inalta care va crea senzatia de alungire a picioarelor. In zilele mai racoroase, poti combina salopeta preferata cu o geaca de jeans.

– Pentru a obtine tinute elegante, alege cu grija modelele si materialele si asorteaza-le cu pantofi sau sandale cu toc si accesorii fine, ceasuri sau posete plic elegante, in nuante care se potrivesc.

– Daca esti adepta imprimeurilor, poti opta pentru un model de salopeta cu print floral gypsy si volane pentru o tinuta colorata, dintr-un material lejer si confortabil. O poti combina cu o pereche de sandale cu talpa joasa si accesorii discrete.

1 - salopeta-scurta-cu-print-floral-gypsy

Vrei o tinuta lejera si confortabila dintr-un material vaporos, numai buna pentru a fi purtata in sezonul cald? Alege o salopeta scurta cu broderie alba de dantela care iti va conferi un aer tineresc si elegant.

2- Salopeta-scurta-cu-broderie-alba-din- dantela

Daca vrei o tinuta romantic si un aer boem in cadrul serilor placute de vara, alege o salopeta cu dantela si volane care iti vor lasa la vedere umerii.

3 - salopeta-cu-dantela-pe-umeri-antic

Iti place dantela? Opteaza pentru o salopeta scurta confectionata integral din dantela, care iti lasa la vedere spatele si iti confera un aer rafinat si elegant. O poti purta cu sandale cu toc subtire si un plic elegant la petrecerile estivale, bucurandu-te de admiratia celor din jur.

4-salopeta-dantela-cu-spatele-gol-mia

Daca vrei sa fii indrazneata si in acelasi timp eleganta, iti recomandam o salopeta cu un croi lejer si un decupaj interesant in zona spatelui. O poti purta atat ziua, cat si seara, iar pentru a-I pastra nota eleganta, asorteaz-o cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc.

5-salopeta-scurta-cu-spatele-gol

Daca iti doresti o salopeta elegant lunga, opteaza pentru un model accesorizat cu detalii de tip colier, perfecta pentru ocazii speciale. Modelul iti va scoate in evident silueta, iar combinatia de alb si negru va accentua nota eleganta a intregii tinute.

6-salopeta-lunga-black-and-white-cu-accesoriu

Participi la un eveniment deosebit in aceasta vara? O salopeta neagra cu bustul de culoare alba si manecile din dantela semi-transparenta iti vor conferi distinctive si eleganta.

7-salopeta-eleganta-cu-dantela-delight-black-and-white

O salopeta scurta cu broderie neagra din dantela este o tinuta lejera care iti va pune in evident silueta si iti va conferi un aer senzual. O poti combina cu o pereche de sandale cu toc inalt pentru a obtine un look mai indraznet.

8-salopeta-scurta-summer-love

O salopeta lunga si evazata din voal cu decolteu in “V” este perfecta pentru o tinuta lejera si, totodata, eleganta. Se potriveste perfect pentru orice tip de silueta si te poate face remarcata la ocaziile speciale din sezonul estival.

9-salopeta-de-dama-din-voal-evazata

O salopeta scurta cu aplicatie de dantela fin brodata si cu spatele gol reprezinta tinuta ideala pentru un look elegant si stilat. O poti purta cu sandale cu toc si cateva accesorii delicate si discrete pentru un look romantic si elegant.

10-salopeta-scurta-lance

Descopera mai multe modele de salopete din colectia 2016 pe site-ul magazinului HaineDelight.ro.

 

 

 

 

 

 

haine-delight- poza principala

 

1 Comment

1 Comment

  1. Nicoleta

    2016-08-12T17:24:14+03:00 at 2016-08-12T17:24:14+03:00

    Super tare!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top