Connect with us

Revistateo.ro

Valentina Pelinel, reactie dupa ce un copil cu autism nu a fost lasat in excursie

Stiri

Valentina Pelinel, reactie dupa ce un copil cu autism nu a fost lasat in excursie

Stirea momentului pe Internet este despre un copil cu autism care a fost exclus dintr-o excursie scolara din cauza problemelor de sanatate. Una din persoanele publice care a sarit in apararea micutului este fotomodelul Valentina Pelinel.

Pelinel este extrem de vehementa si are un mesaj catre intreaga societatea, in urma evenimentelor relatate recent de presa.

Mesajul emotionant postat de Valentina Pelinel pe Facebook

„In lumina evenimentelor recente cu privire la excluderea unui copil cu autism de la participarea intr-o excursie scolara, simt dorinta de a scrie acest lucru. Sunt copii pe care nimeni nu-i invita la zilele de nastere, de exemplu. Exista copii cu nevoi speciale, care doresc sa apartina unei echipe sportive, dar nu sunt selectati, deoarece este mai important castigul decat omenia. Copiii cu nevoi speciale nu sunt rari sau neobisnuiti. Ei doresc doar ceea ce vor toți ceilalti: sa fie acceptati !!! ”

Este nevoie de schimbare in mentalitatea noastra, asa ca am preluat acest mesaj de la un prieten si il distribui cu responsabilitate si motivatie. Poate astfel ne mai imbunam si noi, poate parintii cu copii sanatosi se trezesc si nu-si mai invata copiii sa respinga alti copii cu probleme”, a scris Valentina Pelinel pe pagina personala de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top