Connect with us

Revistateo.ro

Un tanar fotomodel s-a trezit cu un porc langa el, pe plaja

Inedit

Un tanar fotomodel s-a trezit cu un porc langa el, pe plaja

O super-vedeta masculina din Vest a mers la plaja complet dezbracata. Bryant Wood, unul din cei mai cunoscuti barbati din lumea modei in Statele Unite ale Americii a adormit pe plaja. Pana aici nimic bizar pentru cei care sunt lipsiti de inhibitii, insa ce s-a intamplat pe urma i-a facut pe fanii lui de pe Instagram sa rada in hohote.

Modelul in varsta de 22 de ani este extrem de apreciat pentru shooting-urile sale si socheaza la fiecare aparitie. Bryant a mers la nudisti impreuna cu un… porc. Nu se stie daca animalul era in zona sau l-a dus el pentru a fi deliciul Internetului, insa a imitat perfect modul in care doarme porcul pe plaja.

Bryant Wood este cunoscut pentru participarea la show-ul „America’s Next Top Model”. Acesta si-a aratat calitatile fizice si le-a facut pe femei sa se simta cu sufletul la gura de fiecare data cand au vazut corpul lui. Totusi, oricat de mult incercau sa se uite la trupul lui bine sculptat, porcul le atragea atentia de fiecare data.

Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja

Sediu de concediu. Poseidon epilat, cu tanga

Conform site-ului shangay.com, Bryant a fost fotografiat pe o plaja salbatica, una din acele plaje virgine unde nu exista multi turisti si este foarte probabil ca porcul sa fie al locului. Vezi mai jos fotografia care s-a viralizat pe Internet.

plaja-1

Bryant Wood este unul din modelele masculine in ascensiune din Marea Britanie. Tanarul de 22 de ani a pozat pentru numeroase reviste si este imaginea mai multor firme de lenjerie intima. In prezent, imaginea sa este folosita atat in SUA cat si in Europa pentru diferite companii celebre care produc haine, dar si pentru firme de parfumuri si produse de ingrijire corporala.

bryant wood

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top