Connect with us

Revistateo.ro

Un om al strazii strange mancare zi de zi, dar nu pentru el. FOTO SI VIDEO emotionante

Inedit

Un om al strazii strange mancare zi de zi, dar nu pentru el. FOTO SI VIDEO emotionante

De trei decenii traieste pe strada. Strange aproape zilnic, in masura posibilitatilor, mancare din vagoanele garii in care isi face veacul. Mancarea pe care o strange Kamala, un om de o bunatate nemarginita descoperit de „Yes Foundation” in 2014, nu este in totalitate pentru el.

Kamala Lochan Baliarsingh are 60 de ani si traieste in Bhubaneswar, Odesha, localitate situata in estul Indiei. De la 30 de ani a ramas fara un acoperis deasupra capului, iar principala sa preocupare este colectarea sticlelor de plastic din gara din Bhubaneswar.

CITESTE SI: VIDEO: Un om al străzii primește o pizza întreagă. Ce face cu ea spre deosebire de restul oamenilor

Viata lui este un chin continuu. Nu are din ce sa traiasca si de multe ori nu mai apeleaza la mila cetatenilor, ci isi ia mancarea din ghenele de gunoi. De multe ori are norocul sa gaseasca resturi de alimente in vagoanele trenurilor care stationeaza in gara.

VEZI POVESTEA LUI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS:

Kamala are o fata si un baiat, dar nu il viziteaza. Kamala si-a parasit familia din motive dureroase, pe care nu vrea sa le spuna nimanui. A ales aceasta viata. Se bucura enorm cand gaseste ceva de mancare, insa nu se hraneste doar el. Secretul lui Kamal i-a emotionat pe cei de la „Yes Foundation”: omul strange mancare pentru cei 7 caini, inainte sa manance el.

Pune farfuria cu mancare pe o bordura si o lasa acolo pana vin cainii lui sa se hraneasca. Sunt zile in care Kamala nu mananca absolut nimic si alte zile in care sufera cumplit pentru ca nu isi poate hrani cainii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top