Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Un medic chirurg de 104 ani dezvăluie rețeta longevității sale. Ce dietă a ținut zeci de ani

Fiecare persoană își dorește să scape de câteva kilograme într-un timp record. Chiar dacă acest lucru este posibil, după dietă, se poate realiza efectul de Yo-yo, iar toate kilogramele să revină mult mai repede.

Iată care sunt sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuți medici din Europa, pentru a avea o sănătate de fier și un corp armonios.

Profesorul Uglov a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai bătrân chirurg activ din Europa. Fiodor Grigorievici Uglov a trăit 104, ani, iar sfaturile sale sunt extrem de prețioase pentru cei care vor să facă o schimbare.

Potrivit chirurgului, pentru a avea o viață lungă, trebuie înlăturate obezitatea și lipsa mișcării. Acesta recomandă activitate fizică și intelectuală ridicată, renunțarea definitivă la tutun și alcool, mâncare limitată, minim 7 ore de somn pe zi.

Sfaturi viață lungă – Dieta care curăță organismul

Cine adoptă dieta profesorului Uglov va slăbi ușor până la cinci kilograme și își va curăța organismul.

Iată ce alimente trebuie consumate dar și orele potrivite…

Dimineața se consumă o ceașcă de ceai negru sau cafea naturală fără a adăuga zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuș tare și 8 prune uscate, înmuiate de seara, în apă.

Meniul de prânz constă în 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau pește, o portocală și 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.

Între mese, se recomandă 30 g de cașcaval tare, un măr și încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Citește și: Dieta cu ananas. Slăbești cinci kilograme în cinci zile, fără efort

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top