Connect with us

Revistateo.ro

Un copil sarman ajunge pentru prima oara la McDonalds. Povestea lui este impresionanta

Inedit

Un copil sarman ajunge pentru prima oara la McDonalds. Povestea lui este impresionanta

Actorul indian Varun Pruthi vede un copil in fata unui McDonalds. Credea ca cersea, insa cand s-a apropiat de el a remarcat ca face negot. Continua sa aiba prejudecati despre el, pana cand i-a auzit povestea de viata.

Pe chipul lui se citea fericirea, in ciuda faptului ca acasa la el lucrurile nu stateau deloc bine. Varun Pruthi l-a invitat la McDonalds dupa ce micutul i-a spus ca vinde pixuri si creioane ca sa isi ajute familia. Mama lui este bolnava, iar tatal lui a murit imediat dupa ce s-a nascut.

Daca ar merge la scoala, ce ar manca acesti copii?

Actorul indian l-a intrebat pe copil daca merge la scoala, iar micutul i-a pus o intrebare la care nu a gasit nimeni raspuns: „Daca ma duc la scoala ce mai mananc?”. Baiatul i-a cerut actorului o portie dubla de hamburger. Unul era pus deoparte pentru surioara lui, iar pe celalalt l-a mancat el. Iata o parte a dialogului dintre actor si copil:

– O iubesti mult pe surioara ta?
– Da. Ma distreaza!
– E bine ca te intelegi cu ea.
– Mama mea are febra.
– Si tu muncesti?
– Da! Nu am tata. A murit.
– Cand te mai gasesc aici?
– Ma gasesti in fiecare zi, dar nu veni martea.
– De ce?
– Pentru ca ma odihnesc. Trebuie sa imi odihnesc picioarele.

Apoi actorul i-a dat cativa dolari micutului si l-a intrebat ce va face cu banii. Raspunsul lui a venit prompt: „Cumpar mancare”.

Inainte sa ii judecati pe copiii strazii, incearca sa raspunzi la intrebarea baiatului de 5 ani: „Daca merg la scoala ce mai mananc?”. Da mai departe acest articol pentru a face cunoscuta aceasta problema sociala. Nu e doar o problema cu care se confrunta societatea din India. Este o problema care ma vizeaza pe mine si pe tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top