Connect with us

Revistateo.ro

Un copil de 9 ani din Galati a murit pentru ca si-a incarcat telefonul gresit. Nu face niciodata asta!

Stiri

Un copil de 9 ani din Galati a murit pentru ca si-a incarcat telefonul gresit. Nu face niciodata asta!

Un copil de 9 ani din Galati a murit pentru ca si-a incarcat telefonul gresit. Acesta nu a fost atent la un detaliu pe care ar trebui sa il luam cu totii in considerare cand ne incarcam telefoanele.

„Am fost solicitati prin 112, sa intervenim la Rogojeni, unde un copil se electrocutase. Cand echipajul nostru a ajuns la fata locului, victima era in stop cardio-respirator, neresuscitabil”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta din Galati pentru Agerpres.

Copilul a murit electrocutat pentru ca si-a introdus telefonul la incarcat intr-o priza defecta. Specialistii avertizeaza sa fim foarte atenti unde bagam telefoanele la incarcat sau produsele de uz casnic. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere cand iti incarci telefonul:

A murit de la o simpla raceala dupa ce s-a vindecat de cancer

Nu mai folosi telefonul mobil noaptea! Uite ce se intampla in corpul tau

– Nu baga incarcatorul in priza daca au avut loc scurgeri de apa in zona sau esti ud pe maini. Te poti electrocuta;

– Nu baga incarcatorul in priza daca auzi sunete ciudate si observi ca prelungitorul sau priza din perete scoate scantei. Cel mai probabil priza este defecta, iar acesta este primul semnal ca trebuie sa te indepartezi de ea. In astfel de cazuri, e bine sa scoti prelungitorul din priza si sa chemi un electrician care sa verifice cu creionul tensiunea acumulata in fire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top