Connect with us

Revistateo.ro

Un bărbat s-a prezentat cu o fetiță de 12 ani la urgențe: „Ce s-a întâmplat, a răcit?” Răspunsul bărbatului este șocant. Ce avea fata

Inedit

Un bărbat s-a prezentat cu o fetiță de 12 ani la urgențe: „Ce s-a întâmplat, a răcit?” Răspunsul bărbatului este șocant. Ce avea fata

Cazul care i-a șocat și pe medici! Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat de mână cu o copilă de 12 ani, la urgențe. Medicul îngrijorat a întrebat ce are micuța, bănuind că este răcită. Răspunsul bărbatului a venit imediat și l-a lăsat pe medic cu gura căscată.

Cine era copila și ce pățise

Medicul nu se aștepta la ceea ce a urmat! Omul i-a răspuns pe un ton grav că aceea nu este fetița lui, ci chiar soția lui. Dar asta nu este tot; bărbatul voia ca doctorii să verifice evoluția sarcinii. Copila de 12 ani era însărcinată!

Personalul s-a conformat, dar în același timp au chemat și Poliția, pentru că totul li s-a părut a fi extrem de ciudat. Acum oamenii legii încearcă să dezlege misterele acestei povești șocante, din China.

Din fericire cea mică este într-o stare de sănătate foarte bună, iar sarcina evoluează normal, fără a-i pune în pericol viața.

Sursa: kanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top